Furiosul MEU B-51-BHU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dar acuma o sa se zgarie iar...Apropo daca tot ai vopsit acea zona de ce nu ai dat si surubul acela de fixare a rotii de rezerva? Vad ca a ruginit la punctele de sudura.
    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Bine ai venit, fa-i o remapare ca sa fie si mai furioasa:>

Comment

florin l-am facut si pe ala ca observasem ca o luase si pe acolo dar a fost mai complicat ca s-a curatat mai greu rugina, dar l-am dovedit

sosorynele fac si remapare dar inca nu am gasit pe cineva de incredere sa imi faca asa ceva.
        daca imi recomanda cineva poate dar asa sa ma duk dupa auzite nu..
        Last edited by adrianluca; 19 June 2010, 18:20. Reason: Automerged Doublepost
        sigpic
        Iti faci poze in oglinda.....pitipoancooooooooo

Comment

Bun Venit!! Incearca la firmele care se ocupa de remapari gen DIMSPORT,SKN,RACING CODE ...etc
          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

bine ai venit printre noi si sa ai parte de multe modificari cu gust pentru verzitura ta ! ! !
            sigpic
            The MVP

Comment

de asta sunt aici sa nu stric masina :P
              sigpic

Comment

Originally posted by adrianluca View Post
                sosorynele fac si remapare dar inca nu am gasit pe cineva de incredere sa imi faca asa ceva.
                daca imi recomanda cineva poate dar asa sa ma duk dupa auzite nu..
                Fa-ti la dimsport, cauta-l pe doc, da-i un pm si vorbiti, dupa cate stiu eu ptr benzina ar fi 150 lei

Comment

el avand diesel, cred ca un soft de benzinar i-ar pica nnuma bine
                  revenind la masina, ziceai ca tie frica sa nu o impopotonezi prea mult. iti zic eu, deja ai facut-o
                  - stergatoare enom de mari. asta-i bun, si eu am la fel
                  - veverite, cruciulite si alti pinguini pe bord. asta-i de rau
                  - husa pe volan. foarte de rau
                  din principiu urasc cromul, deci
                  - nuca schimbator
                  - cotiera, pe langa ca e urata
                  - pedalele sunt fixe, nu misca. ok, da' care-i scopul lor? daac ai papucii uzi sa-ti alunece mai bine talpa?
                  - "grila bord" e de fapt consola. arata bine vopsita, pacat ca apare nuca de la schimbator in poza
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

iti foarte multumesc
                    sigpic

Comment

ce fel de spray ai folosit ? d`ala normal la 10 lei sau ai luat dupa codul vopselei?

intreb pentru ca am aceeasi culoare si trebuie sa vopsesc o bucatica pe portbagaj, langa sigla, deci in afara, si nu stiu cu ce sa vopsesc ..

masina arata bine, cotiera imbrac-o in autocolant ( partea cromata ) in rest drumuri fara incidente

ps: cristi, omu` are 1,4 si din cate stiu eu e benzina
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

e facut dupa codu vopselei dai comanda la magazine unde cumperi vopsea pentru auto
                        sigpic

Comment

astazi am achizitionat fetele de usi de la pH2 problema e ca doar pe fata pe spate a zis ca mai dureaza dar e bine si atat....am facut si niste poze ca sa va arat si voua...
                          -sper ca maine sa le montez dar as vrea sa stiu daca mai trebuie sa fac ceva modificari sau se imbina la fel ca cele stock?
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

chiar nu stie nimeni sa imi spuna??

frate am fost azi sa le montez dar am dat de mare problema incuietoarele tija de la incuietoare e mai mica la ph2 decat ce-a de la pha 1 asa ca va rog sa sa imi spuneti care ati mai montat asemenea fete de usi ce modificari ati facut, o idee plz...

chiar nu e nimeni care a facut modificarea asta??
                            Last edited by adrianluca; 23 June 2010, 09:43. Reason: Automerged Doublepost
                            sigpic

Comment

astazi am vopsit buzunarele ca atunci cand le-am achizitonat erau zgariate....cand se usuca o sa vac niste poze sa va arat cum au iesit
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

tot nu m-am lamutit cum sa fac cu tija de la manere
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google