HD-64-MAT ... Black Ride

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

frumoasa masina...pune proiectoare la bara...o sa arate superb
    sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

am revenit cu alte poze si alte mici modificari ......
      Attached Files
      http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

Bad Boy- Wow e genial rau de tot,arata ! Jantele sunt si ele f frumoase!
        sigpic

Comment

Da ,chiar arata foarte bine acest bad-boy.Poate cotiera ar merge schimbata!
          Tinc fest !!

Comment

arata nasol bad boy`ul..daca vrei sa termini treaba, fa si prelungirea la aripa peste far. . . in rest e ok
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Sau taie frumos ca un bad-boy normal.

Comment

nu intotdeauna cand vrei sa faci ceva "altfel", iese si frumos !
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Jantele de Renault pe care le-ai vopsit negru nu se remarca deloc si nu aduc vreo imbunatatire vizuala masinii. In nici un caz jante cromate. Jante argintii sau argintiu-gri.

Jantele respective erau mai OK asa cum erau ele argintii. Insa nu sunt niste jante care sa arate prea spectaculos sau sportiv. Cauta niste jante decente sau in stil sport clasic a la anii 80 - 90 cu buza si spite sau spite impletite. Arata mai bine cu bara stoc - dar trebuie facut ceva cu grila radiatorului - scos suportul de emblema si prelungirea trebuie integrata mai bine cu bara.

Comment

poze noi ....am modificat bad-boy`ul
                    Attached Files

Comment

Arata mai bine bad-boy ul , defapt mult mai bine .Si masina e super ,ar merge schimbata cotiera si vopsita cu negru partea nichelata de la antena .

Comment

Originally posted by Thejock3r View Post
                        nu intotdeauna cand vrei sa faci ceva "altfel", iese si frumos !
                        Ai ajuns la vorba noastra Pai zii tu acum..se compara ??

arata bine
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Aceeasi greseala am facut-o si eu,sa fie bad boy-ul "altfel" si in final,l-am refacut.
                          Imi place ce vad

Numai bine!!
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

da mah..dar tu aveai pleata mai mare pe ochi ) el avea bretonul mai mic !!
                            sigpic

Comment

Se poate inchide Topicul ..... Am vandut masina Multumesc Logan Club

au ramas o pereche de praguri de logan noi de fibra care vreau sa le vand 120 lei neg
                              si un spoiler sh pilot "race line" ( spileru de pe masina cel de fibra ) 200lei

Comment

rugaminte

da-mi si mie nr tau de tel te rog., vreau sa vb ceva cu tine . ok ?nr. meu 0721229409 levi.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google