my kiss

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• my kiss

sa va prezint si eu golanul kiss fm..... cu care am abia 1000 km :P

si inca cateva.....

urmeaza cateva modificari substantiale si o sa va cer si voua cateva sfaturi:
    - vreau sa schimb mai intai hu asta care il are si vreau sa-mi recomandati ceva bun cam in jur de 5 mil care sa aiba iesire sub si sa aiba reglaj separat pt subwoofer
    - achizitionare statie si subwoofer
    - folie llumar omologat spate+luneta
    - si intr-un viitor niste jenti de aliaj

nu sunt adeptul tunningului de prost gust..... cu multe modificari nefolositoare
    Attached Files
    Last edited by crististreulea; 6 February 2008, 11:35.
    sigpic

salut. bine ai venit printre noi. s-o stapanesti sanatos&spor la tuning
    If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!
      MP3 Playerul de ce vrei sa-l schimbi? Ca e unul destul de bun.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

sa'l stapanesti sanatos !!! spor la tunat si ai grija de ea

Comment

Frumoasa masina , cel mai mult imi place culoarea,sa o stapanesti sanatos si sa faci un tuning de bun gust!!!!.
          Captain of the black pearl

Comment

playerul nu imi place mie si plus nu are iesire pt nimic (pre out, sub) si e destul de slab
            sigpic

Comment

un golan Kiss.. sa-l stapanesti sanatos si sa ai parte de multi km cu el fara incidente si spor la tunning...
              sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

si mie imi place culoarea si mai ales ce vrei sa faci pe la ea in viitor

Comment

Frumoasa culoare, sa ai grija de el.
                  Hu pana in 5 mil ar fi Pioneer DEH-P40MP , zic eu ca e cel mia bun raport calitate/pret.
                  Statie si subwoofar vedem pe parcurs...depinde ce muzica asculti , vrei claritate sau doar galagie etc... erau cateva pachete promotionale....
                  sigpic

Comment

frumoasa masina ta .. sa o stapanesti sanatos si fara incidente...buna alegere daca iti pui folie de la LLumar ;) .. bafta la tunarit

Comment

Originally posted by GOLAN91 View Post
                      Frumoasa culoare, sa ai grija de el.
                      Hu pana in 5 mil ar fi Pioneer DEH-P40MP , zic eu ca e cel mia bun raport calitate/pret.
                      Statie si subwoofar vedem pe parcurs...depinde ce muzica asculti , vrei claritate sau doar galagie etc... erau cateva pachete promotionale....
                      dar de palyerele Sony ce parere aveti? asculta toate felurile de muzica si vreau si calitate si sa duduie ...... ziceti-mi si mie un model de sub care ar merge
                      sigpic

Comment

salutare,CDX-GT610U, un sony care mie unu imi place si e f bun, are 3 pre-iesiri RCA si ce e f util are intrare pt USB, si in legatura cu sub, daca vrei zgomot si bubuieli ia tub de bass, daca vrei claritate cutie de bass
                        zoom-zoom

Comment

sa il stapanesti sanatos si spor la modificari

Comment

superba masina suberba culoarea super superba tapiteria
                            chiar oare se poate cumpara de undeva tapiterie kiss fm?
                            http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

sa o stapanesti sanatos abu. exact asa e si loganul meu. bine inca nu am masina practic. teoretic o am ca e achitat o parte din ea, iar practic luna asta pe 19-25 feb imi ajunge si mie masina. si sunt nerabdator. cum merge ? esti multumit de ea ? ca sunt curios

Originally posted by abu20 View Post
                              playerul nu imi place mie si plus nu are iesire pt nimic (pre out, sub) si e destul de slab
                              Vezi ca exista adaptoare.. . Daca ai vreun priceput in asa ceva in oras dute la el .. sigur stie ce sa'ti faca
                              Last edited by crististreulea; 13 February 2008, 14:52.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google