Mijto masinuta!Sa ai grija de ea si cat mai multi km fara probleme!Spor la tunarit, sper sa faci ceva de bun gust si masina sa fie si mai mijto!Bafta!
my kiss
Collapse
X
-
Originally posted by RazvanB View Postsa o stapanesti sanatos abu. exact asa e si loganul meu. bine inca nu am masina practic. teoretic o am ca e achitat o parte din ea, iar practic luna asta pe 19-25 feb imi ajunge si mie masina. si sunt nerabdator. cum merge ? esti multumit de ea ? ca sunt curios
Originally posted by liculicu View Postsuperba masina suberba culoarea super superba tapiteria
chiar oare se poate cumpara de undeva tapiterie kiss fm?Last edited by crististreulea; 13 February 2008, 14:53.sigpic
Comment
-
Huse care arat exact ca tapiteria KISS fm am vazut eu la 200 ROn intr-un magazin din Sibiu si arata identic si eu vreau sa-mi cumpar dar pt. moment duc lipsa de fonduri.
Sa ai noroc de ea, a mea e sora nemetalizata de care sunt f incantat .
Bafta pe viitor !!!sigpic
Comment
-
Vreau sa va spun eu o chestie acum si sa va dati cu parerea. Eu am in plafoniera si in portbagaj becuri albastre. Toate bune si frumoase. Se aprindea albastru cand deschide-am usa si se vedea foarte frumos. Astazi stand pe loc am observat ca fiind butonul de la plafoniera pe pozitia de mijloc, adica sa se aprinda cand deschid usa,... dupa ce sa stins el tot mai falfaia acolo becu foarte slab. De ce oare? Ce zice-ti? mi-e sa nu faca vreun scurt sau ceva. Daca il dau pe prima pozitie adica stins , nu mai face asasigpic
Comment
-
Adica palpaie continuu? Sau doar cateva secunde dupa ce inchizi usa?
Comment
-
kissulica al meu are abia 64 km... dar sper sa ating macar suta in week-endul asta
abu...iluminarea interioara are temporizare..pe pozitia din mijloc, trece intr-o faza intermediara dupa 1 minut de la inchiderea usii, de seminituneric, apoi dupa alte cateva secunde se stige. Sau daca incui masina se stinge pe loc...am testat eu ieri..ca eram curiosLast edited by andrei; 15 February 2008, 21:50.
Comment
-
Originally posted by liviu.cristian View Postkissulica al meu are abia 64 km... dar sper sa ating macar suta in week-endul asta
abu...iluminarea interioara are temporizare..pe pozitia din mijloc, trece intr-o faza intermediara dupa 1 minut de la inchiderea usii, de seminituneric, apoi dupa alte cateva secunde se stige. Sau daca incui masina se stinge pe loc...am testat eu ieri..ca eram curiossigpic
Comment
-
Cateva poze mai noi. Deocamdata nu prea sunt noutati. Am pus si poza cu plafoniera. Husa de pe volan am dat-o jos acum cateva zile...sigpic
Comment
-
Originally posted by dorutz View Postun ornament la toba iti mai lispestesi arata super
Poate imi recomanzi ceva Dorutz ce ziciSi un pret estimativ asa daca st
sigpic
Comment
-
.
Mai adaug cateva poze cu stickerele de la supercar. Si necazul facut de un binevoitor in parcare. Am gasit masina intr-o dimineata cum vedeti. Stop spart Si bara de protectie, cea neagra julita si jos bara pe vopsea julita. In poze nu se vede prea bine bara pentru ca era ploaie, dar cand e masina spalata se vede. Am luat de la politie dovada. Acum ce ma sfatuiti sa fac? Sa o fac pe asigurare, sau sa schimb eu stopul. Se gaseste la vanzare doar fata la stop? Daca da unde gasesc? Daca as gasi doar fata la stop, la un pret rezonabil as schimbao doar pe aia si sa las bara asa. Ce ma sfatuiti? Pe asigurare imi schimba si bara si tot sau comenteaza ceva ca e doar zgariata?Last edited by abu20; 10 March 2008, 18:15.sigpic
Comment
Comment