my kiss

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mijto masinuta!Sa ai grija de ea si cat mai multi km fara probleme!Spor la tunarit, sper sa faci ceva de bun gust si masina sa fie si mai mijto!Bafta!

Comment

Originally posted by RazvanB View Post
      sa o stapanesti sanatos abu. exact asa e si loganul meu. bine inca nu am masina practic. teoretic o am ca e achitat o parte din ea, iar practic luna asta pe 19-25 feb imi ajunge si mie masina. si sunt nerabdator. cum merge ? esti multumit de ea ? ca sunt curios
      mai .... pana acum sunt foarte multumit de ea. nu am avut probleme si nici nu-mi doresc sa am. tabla cam flambeaza dar nu e o problema

Originally posted by liculicu View Post
      superba masina suberba culoarea super superba tapiteria
      chiar oare se poate cumpara de undeva tapiterie kiss fm?
      merci merci pentru aprecieri........ si chiar habar nu am daca se gaseste tapiteria de pe kiss de cumparat. Si mie imi place mult tapiteria. Cred ca se comanda la ei
      Last edited by crististreulea; 13 February 2008, 14:53.
      sigpic

Comment

arata bine !multi kilometri fara probleme si spor la modificat
        sigpic

Comment

Huse care arat exact ca tapiteria KISS fm am vazut eu la 200 ROn intr-un magazin din Sibiu si arata identic si eu vreau sa-mi cumpar dar pt. moment duc lipsa de fonduri .
          Sa ai noroc de ea , a mea e sora nemetalizata de care sunt f incantat .
          Bafta pe viitor !!!
          sigpic

Comment

Vreau sa va spun eu o chestie acum si sa va dati cu parerea. Eu am in plafoniera si in portbagaj becuri albastre. Toate bune si frumoase. Se aprindea albastru cand deschide-am usa si se vedea foarte frumos. Astazi stand pe loc am observat ca fiind butonul de la plafoniera pe pozitia de mijloc, adica sa se aprinda cand deschid usa,... dupa ce sa stins el tot mai falfaia acolo becu foarte slab. De ce oare? Ce zice-ti? mi-e sa nu faca vreun scurt sau ceva. Daca il dau pe prima pozitie adica stins , nu mai face asa
            sigpic

Comment

Adica palpaie continuu? Sau doar cateva secunde dupa ce inchizi usa?
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

kissulica al meu are abia 64 km... dar sper sa ating macar suta in week-endul asta

abu...iluminarea interioara are temporizare..pe pozitia din mijloc, trece intr-o faza intermediara dupa 1 minut de la inchiderea usii, de seminituneric, apoi dupa alte cateva secunde se stige. Sau daca incui masina se stinge pe loc...am testat eu ieri..ca eram curios
                Attached Files
                Last edited by andrei; 15 February 2008, 21:50.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                  Adica palpaie continuu? Sau doar cateva secunde dupa ce inchizi usa?
                  Continuu palpaie da. Dar mentionez ca doar cu becul albastru. Daca pun becul normal nu palpaie
                  sigpic

Comment

Originally posted by liviu.cristian View Post
                    kissulica al meu are abia 64 km... dar sper sa ating macar suta in week-endul asta

abu...iluminarea interioara are temporizare..pe pozitia din mijloc, trece intr-o faza intermediara dupa 1 minut de la inchiderea usii, de seminituneric, apoi dupa alte cateva secunde se stige. Sau daca incui masina se stinge pe loc...am testat eu ieri..ca eram curios
                    frumoasa si masinuta ta liviule. Oricum nu ai inteles ce am vrut sa zic cu becurile. Andrei cred ca a inteles. stiu ca are temporizare ca n-oi fi chiar asa. dupe ce ar trebui sa se stinga de tot dupa un minut atuci ziceam ca tot palpaie si palpaie continuu
                    sigpic

Comment

Cateva poze mai noi. Deocamdata nu prea sunt noutati. Am pus si poza cu plafoniera. Husa de pe volan am dat-o jos acum cateva zile...
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

un ornament la toba iti mai lispeste si arata super
                        sigpic

Comment

Originally posted by dorutz View Post
                          un ornament la toba iti mai lispeste si arata super
                          stiu ca imi lipseste ornamentul, dar nu gasesc ceva care sa imi placa. am tot gasit dar numai prosti. Adica cu sistemu de prindere prost ....etc.
                          Poate imi recomanzi ceva Dorutz ce zici Si un pret estimativ asa daca st
                          sigpic

Comment

.

Mai adaug cateva poze cu stickerele de la supercar. Si necazul facut de un binevoitor in parcare. Am gasit masina intr-o dimineata cum vedeti. Stop spart Si bara de protectie, cea neagra julita si jos bara pe vopsea julita. In poze nu se vede prea bine bara pentru ca era ploaie, dar cand e masina spalata se vede. Am luat de la politie dovada. Acum ce ma sfatuiti sa fac? Sa o fac pe asigurare, sau sa schimb eu stopul. Se gaseste la vanzare doar fata la stop? Daca da unde gasesc? Daca as gasi doar fata la stop, la un pret rezonabil as schimbao doar pe aia si sa las bara asa. Ce ma sfatuiti? Pe asigurare imi schimba si bara si tot sau comenteaza ceva ca e doar zgariata?
                            Attached Files
                            Last edited by abu20; 10 March 2008, 18:15.
                            sigpic

Comment

Pai la asigurare tio face toata fara comentarii doar asta le e datoria .. acum parerea mea depinde.
                              imi place mult loganu kiss fm .. chiar azi am vizitat reprezentanta de la noi din oras si-mi place foarte mult ..
                              Its just a car ...

Comment

Pai cum a zis si raduprov,cel mai indicat e sa faci bara si stopul pe asigurare
                                iar la stop nu se gaseste fata la el,daca se intampla ceva cu el trebuie schimbat tot,
                                urata faza
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google