BlueStar_KWO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoasa,frumoasa!Cam seamana rau cu a mea!Difuzorul nu prea da bine.Asculta ce ti s-a spus mai sus.Pune-i o toba sport si o sa arate altfel.

Comment

pai da seamana pentru ca e ceesi culoare...citeste ce am scris mai sus mai intai...

Comment

frumoasa , sa ai grija de ea si mai trage-i 2 dungi albe pe ea si fa-o vipper
        STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

nu prea m-ar tenta sa fac asta pentru ca am barile negre la ea...daca le vopsesc acest lucru ar fi prioritar...dungile...

Comment

s-au mai schimbat prioritatile...saptamana viitoare incep si eu scoala de soferi....nu prea mai vreau sa fac nimic la masina...decat luminile as vrea sa i le mai schimb...in rest mai nimic...zilele astea o sa mai postez niste poze cu cotiera(acum am montat-o bine...pana acum era pusa doar de forma) si parasolarul

Comment

Bafta la scoala de soferi si sa iei carnetul din prima.
              sigpic

Comment

mersi rey91

Comment

Multa bafta cu scoala de soferi, eu mai am putin)
                  sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

mersi ucn...azi m-am inscris...de marti incep legislatia,sa vad si eu cum decurg lucrurile acum

Comment

asa cum am promis am pus si poze cu parasolarul....pe cel dupa spate l-am dat jos pentru ca nu imi placea cum venea...
                      Attached Files

Comment

de unde ai folia ?
                        sigpic

Comment

de la un magazin auto...si am apicat-o pe dinafara...dar in cazul in care se dezlipeste sau face cute o desfat si o pun pe dinauntru a2-a oara...

Comment

WELCOME !
                            sigpic
                            http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

Trebuia sa o pui pe interior se vedea mult mai bine, cand dai drumu la stergatoare o zgarie s-au se rupe
                              Logan PH2 - 1.6,16v
                              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

pai stiu ca asa se intampla...data viitoare o pun pe dinauntru...dar momentan sunt foarte multumit de cum a iesit...si in cazul in care se rupe sau ceva o dau jos imediat si pun alta...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google