meseriasu ala te-a pus sa o pui pe afara?
BlueStar_KWO
Collapse
X
-
BlueStar nu asculta tot timpu ce zic altii ......daca tu crezi ca e bine pe ext ...e bine asa .....pana la urma tu faci cum doresti ca doar e masina ta .....
In plus ....FlorianYFL spune-mi si mie cum pui tu parasolaru pe interior pe parbriz cand .....in momentul in care dai jos oglinda ...ramane suportul acela culisant care e lipit efectiv de parbriz pe interior .....ce faci atunci ? il pui din 2 bucati parasolarul ????
In al doilea rand ...in momentul cand pui parasolarul ..nu.poti decupa in jurul acelui usport culisant ....pt ca in nu pica exact la jumatatea parasolarului ....
Eu cu Crististreulea ....cam 80 % din forum il cunosc ...am incercat sa dam jos acel suport lipit de parbriz ...dar ca sa il poti da jos ....trebuie o lama foarte subtire ca sa poti taia siliconul ( mastik-cul) de parbriz cu care este lipit acel suport ...si dupaia curatat acel silicon ramas ...si degresat bine ..
Majoritatea care ii stiu eu ...au parasolar lipit pe exterior ....si nu am auzit sa se rupa ....Last edited by TM80MAT; 20 April 2011, 22:52.sigpic
Comment
-
sa o stapanesti sanatos si sa ne vedem pe asfalt.toti care au zis de parasolarul ala pe afara(lenea)...se pune prea usor inauntru...zicea si laur,iti trebuie putina imaginatie si va dau si indicii...cutter,lanterna..si putina dibacie.stii cum iese?spor la tunarit.Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
Originally posted by mariuscent View Postsa o stapanesti sanatos si sa ne vedem pe asfalt.toti care au zis de parasolarul ala pe afara(lenea)...se pune prea usor inauntru...zicea si laur,iti trebuie putina imaginatie si va dau si indicii...cutter,lanterna..si putina dibacie.stii cum iese?spor la tunarit.
@ TM80MAT - prietene vino la slobozia ca iti pun io parasolarul in 20-30 min si iti garantez ca nu imi trebuie multa minte sau sa dezlipesc suportul de oglinda..Nu-i bai...
Comment
-
@mariuscent : stiu cum se pune crede-ma ca si pe dinafara si pe dinauntru tot alea iti trebuiesc....
@icstrem : a fost prima oara cand am pus...habar nu am avut...stiu sa il pun si singur pe dinauntru...astept sa se rupa asta sau sa pateasca ceva si dupa il pun pe dinauntru
Update la masina: banda leduri de 15 leduri fiecare la pedalier(albastru)...modul plafoniera de 18 leduri albe, schimbat lumina numar spate tot alba...
Comment
-
Originally posted by TM80MAT View PostBlueStar nu asculta tot timpu ce zic altii ......daca tu crezi ca e bine pe ext ...e bine asa .....pana la urma tu faci cum doresti ca doar e masina ta .....
In plus ....FlorianYFL spune-mi si mie cum pui tu parasolaru pe interior pe parbriz cand .....in momentul in care dai jos oglinda ...ramane suportul acela culisant care e lipit efectiv de parbriz pe interior .....ce faci atunci ? il pui din 2 bucati parasolarul ????
In al doilea rand ...in momentul cand pui parasolarul ..nu.poti decupa in jurul acelui usport culisant ....pt ca in nu pica exact la jumatatea parasolarului ....
Eu cu Crististreulea ....cam 80 % din forum il cunosc ...am incercat sa dam jos acel suport lipit de parbriz ...dar ca sa il poti da jos ....trebuie o lama foarte subtire ca sa poti taia siliconul ( mastik-cul) de parbriz cu care este lipit acel suport ...si dupaia curatat acel silicon ramas ...si degresat bine ..
Majoritatea care ii stiu eu ...au parasolar lipit pe exterior ....si nu am auzit sa se rupa ....
Cred ca se decupeaza finut pe langa acel suport ,oricum oglinda o sa vina peste el si n-o sa se vada absolut nimic nici la interior nici la exterior, deci cum zicea cineva mai sus ,trebuie doar un pic de imaginatie .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment