BlueStar_KWO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca tot a venit soarele m-am gandit sa o mai scot si eu la soare un pic si cu aceasta ocazie i-am facut si cateva poze ca oricum era cam mort topicul...intre timp a mai primit si un difuzor original ...cel vechi a fost schimbat pe asigurare pentru ca m-a lovit cineva...am gasit un proiector spart in parcare care trebuie schimbat si as mai vrea sa vopsesc jantele negre si cu buza in culoarea masinii si am uitat sa anunt ca am mai montat si niste senzori de parcare pe masina singurel in parcare in timp ce ningea
    Attached Files

Comment

Mai bine las-o asa cu capace, ca arata mult mai bine.

Comment

Vezi ca am niste gume pentru tine ca spuneai ieri la intalnire ca vrei. 350 RON 4 buc. au maxim 3000km.
        Nu-i bai...

Comment

da, nu stiu ce sa fac Cezar...capacele sunt sparte rau...si mai mult ma costa sa cumpar altele noi...
          Cu cauciucurile alea Florian te caut eu pentru ca momentan am niste probleme...daca le mai pastrezi te caut eu si vorbim

Comment

Am mai adaugat cateva poze cu masina cu portbagajul plin...suspensie sport si pe langa asta si un filmulet cu sprituitoarele tip perdea cumparate de la userul mariuscent
            Attached Files

Comment

Salut!
              Foarte frumoasa masinuta.Imi place foarte mult difuzorul de pe bara spate....chiar nu stiam cum vine pe albastru mineral ca ma bate si pe mine gandul sa-mi pun.Bafta cu golanelul.

Comment

mersi vlad...sa sti ca difuzorul vine foarte bine si chiar se merita investitia!!

Comment

in sfarsit am schimbat si eu proiectorul...multumiri lu florian pentru proiectorul original si ieftin...adaug si 2 poze...scuzati claritatea sunt facute cu telefonul
                  Attached Files

Comment

Ai 'csenon'?
                    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

nu...e halogene)

Comment

postez si eu un video cu ultima modificare adusa loganului
                        Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Comment

poti sa dai mai multe detalii despre cum ai efectuat deschiderea porbagajului ?
                          HD-87-DLR

Comment

pai nu am facut-o eu dar am vazut cum se face...pentru inceput am montat actuatorul intr-o pozitie in care imi deschide incuietoarea si revine in acelasi loc...de asta s-a ocupat Fane iar dupa aceea am dus cablu pana la uch, domnul fane mi-a activat functia si asta a fost...mai complicata e pozitionarea actuatorului daca ai buton

Comment

ca sa se deschida din cheie , nu trebuie un modul ? cum ti-a activat functia ? eu am fara buton
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

pai Tudore, daca nu ai butoane pe cheie, nu stiu cum ai putea sa faci deschiderea. Daca ai deschidere pe cheie atunci iei legatura cu ciprisor(e baiatu' care face tot felul de golaneli pe UCH), iti activeaza functia, trebuie sa-ti traga un fir de semnal in spate, iti trebuie un actuator si o tija si de-aci totul e CanCan.Oricum vad ca amicul si-a intarit si un pic arcurile...nu smunceste prea tare portbagajul sus?

NU-MI DORESC NIMIC! AM TOT CE-MI TREBUIE!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google