BlueStar_KWO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mersi mersi...oricum nu as vrea sa bag prea multi bani in masina ca nu stiu daca mi-o lasa mie...tot ce as vrea sa fac e sa-i pun folie si un sistem audio cat de cat bun

Comment

Te-ar coafa o toba finala sau macar un tips bara spate cu difuzorul arata frumos dar strici tot aspectul cu teava aia de gorneti)
      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

tzeava de gorneti ) hai fugi d-aicea ca a fost tare...dar oricum bun sfat..merita macar un tip
        Keep It Real! Keep It Simple!
        sigpic

Comment

Din cate stiu, singura folie care trece RAR-ul si nu vei avea probleme cu ea este cea omologata si pusa de firma care are si ea la randu ei omologare. Iar acest lucru este cam scump.

Comment

Cu un 500-600 ron rezolvi lejer si acest aspect astepti ceva timp strangi bani si faci o treaba buna.
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

bine ai venit! un inceput bun, asteptam sa-ti iei carnetul.
              lipsa text

Comment

lasa colegu, uita-te la partea buna a lucrurilor, a masina, carnetul o sa-l ai cat de curand apropo asculta sfatul colegilor de mai sus in legatura toba, punei macar un capat de toba ceva sau de ce nu una sport, arata un pic ciudata asa cu difuzor si cu teava aia...in rest numai bn...bafta in continuare la modificari

Comment

multumesc de raspunsuri baietii...ideea este ca am avut un tips dinala pus dar a ruginit in timp...o sa cumpar altul cat de curand...

Comment

Ingrijita masina
                    http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

ba nu era deloc ingrijita atunci...nu era spalata...si eram la casa...mersi oricum

Comment

si eu te sfatuiesc sa pui o toba sport mai ales ca ai motor benzinar...;)bafta in continuare
                        http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

In pozele unde aveai usile si portbagajul deschis se vede clar ca doar ce o spalasei ?
                          http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

aaaaaaa am inteles man...acum...si flr sa sti ca nu prea sunt bani acum...si mai ales nu am interes sa pun din moment ce nu o conduc eu..dupa ce oi lua carnetu atunci da dar pana atunci nu

Comment

multa bafta la carnet , ca loganul este ok si asteapta modificarii
                              sigpic #

Comment

mersi mersi admrv....el asteapta da e criza)....oricum cu modificarile sa vad daca i le fac...pentru ca nu are rost sa fac modificari si el sa ramana la tata...daca mi-l da mie bag calumea in el

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google