al meu 1.5 dCi:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tinand cont ca e criza, am reusit sa-i fac revizia de 90 000km cu doar 200 RON. sunt tare mandru de mine

Comment

• Vand jantele de pe masina, cele originale, le gasiti in poze, chiar in primul post de pe acest thread. Jantele se dau fara cauciucuri, sunt in stare cat se poate de buna. Pretul este fix, 800 RON.

Comment

• faina masina km fara probleme
        vopsitorie preturi bune

Comment

• Merci Hai sus cu jantele sa apara ceva frumos in locul lor

Comment

• Am o problema cu masinuta.....cand sunt luminile aprinse si pun semnalizarea, imi palpaie pozitia pe dreapta spate, iar cand apas frana, se aprinde semnalizarea. Aveti idee ce ar putea fi? Multumesc anticipat

Comment

• un contact imperfect , curata si tu

Comment

• frumos golanelul...mare grija de el km fara belele.....bafta
                http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• Merci merci..am mare grija de el... am remediat problema, un contact topit la tripla dreapta spate . maine ma duc cu el sa-i cumpar cauciucuri de vara, pt ca mi s-a luat sa-l vad cu jantele de tabla...

Comment

• Sa mai punem si niste poze cu masina...sa mai animam thread-ul. Cam asta am facut eu azi
                    Attached Files

Comment

• La jantele de tabla ai folosit tot prezoanele de la cele de aluminiu?

Comment

• Da. De ce?

Comment

• Arata bine masina, ingrijita dar cred ca ar arata si mai bine daca i-ai pune o piedica sa cada pe burtica )
                          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Uni ziceu ca nu se potrivesc prezoanele de la aliaj la cele de tabla!

Comment

• Se potrivesc, asa merg de 2 ani ;). in ultima poza, este pe cric, din cauza aia se vede asa...stiu, ar fi meritat mai mult masinuta asta, de la jante, la suspensie si asa mai departe...dar nu cred ca o sa o mai tin mult si nu prea are rost

Comment

• Va multumesc tuturor pt parerile impartite pe acest thread, masina a plecat de la mine. Topicul se poate inchide.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google