al meu 1.5 dCi:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

0-100km/h in 12.5s si cand e ud pe jos, cum vi se pare?

Comment

Originally posted by Razvan_DUB View Post
      ...am 70 la ora, bag intr-a 5a, si o accelerez...si urca pana pe la 2000 de ture, apoi patineaza...adica urca brusc acul pana pe la 2500 de ture si isi revine....
      vezi ca f*** turbina! simti asa deoarece putin peste 1900rpm se dezlantuie iadul, de undeva apare acea putere.
      ce faci tu se numeste kickdown si sanse foarte mari sa spargi turbina. pina nu treci de acea 2000rpm nu da blana la pedala!! daca tot vrei sa o faci fa urmatoarea chestie: ambreiaj jos, turezi peste 2000 si dai drumu' la ambreiaj.
      iar timpul acela... 0-100 pe ceas? penca eu pe uscat am facu 10.17 , pe ceas, evident
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

) mi-a placut de tine cristi! bine ca mi-ai spus, ca incepusem sa-mi fac griji, o sa merg altfel de acum incolo. deh, sunt si eu la inceput si inca nu m-am obisnuit cu aceasta putere in plus. pai ai scos tu 10.17 s pana la 100, dar cu jante pe 16, eu am jantele pe 15

Comment

am pus jante pe 16", dar sint doar cu 1cm mai inalte ca si cele stoc pe 15".
          ai grija de turbina aia, neaparat! dupa ce trece de 2000rpm, n-o ierta, dai in gura f**** mama ei de turbina, scoate untu din ea, arata-i cine-i sefu!
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

o sa o mai supun la niste teste, dar maine e programata la revizie...n-are uleiul schimbat, filtrele, si nici placutele de frana nu mai sunt chiar bune...asa ca de maine incolo o sa incept sa vad ce poate si sa incerc sa ma obisnuiesc cu ea...chiar sunt curios cat o sa ma coste revizia de 40 000km

Comment

va salut! azi am facut si revizia, mi-au schimbat filtrul de aer, filtrul de motorina, filtrul de ulei, uleiul si placutele de frana. totul s-a ridicat la 510 RON cu tot cu manopera. am facut si un drum de 200 km in care masina s-a comportat excelent. si 2 poze, tot de astazi
              Attached Files

Comment

stie careva de unde pot cumpara si eu folie de pus pe stalpi ca la versiunea Prestige?

Comment

off topic:este pe celalat forum de loganisti, la sectiunea bursa destule persoane care vand autocolante de prestige
                  da-i un search pe google "dacia c...b" (sper ca nu am facut reclama asa de mare)
                  sigpic

Comment

Vezi ca aici se gaseste stripping pentru stalpii centrali.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

multumesc mult andrei, ca intotdeauna mi-ai fost de mare ajutor

Comment

as vrea sa mai fac un pas pe scara tuningului cu acest tip de stopuri. merita investitia?se poate sa le montez si singur sau trebuie sa apelez la un service?
                        Attached Files

Comment

le poti monta si singur nu e mare scofala,doar desfaci 2 suruburi,scoti o mufa si gata ai dat jos stopul, iar cand il pui pe cel nou,faci la fel numai iinvers ...adica pui mufa si prinzi cele 2 suruburi la loc!atata tot
                          by the way, is frumoase stopurile!;)
                          sigpic

Comment

wizard, merci frumos. maine sper sa intru in posesiua autocolantelor de pe stalpi

Comment

imi poate spune cineva ce trebuie sa fac sa nu imi mai scartaie franele?

Comment

astazi am intrat in posesia autocolantelor pentru stalpii centrali. multumiri lui andrei pt ca mi-a dat acel link si am reusit sa ma intalnesc cu silviu_79 si sa le cumpar. sper sa reusesc sa le montez chiar acum, pe seara. revin cu poze

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google