al meu 1.5 dCi:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mergi la un magazin mai mare de piese auto si vezi daca au spray pentru stopuri. Ala se poate curata mai tarziu cu niste alcool sau diluant.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Si daca e sa dau cu diluant pe stopuri, nu se matuiesc?

Comment

• Nu se matuiesc, chiar daca e, poti lua numai plasticul de deasupra, e vreo 30-40 lei unul.

Comment

• Astazi, pe un drum bucuresti-pitesti la o viteza medie de 120km/h mi-a consumat 4.4l/100. nu am facut un consum inainte de remapare si as vrea sa stiu daca s-a modificat in vreun fel...

Comment

• Am o intrebare: se poate regla ambreiajul sa nu mai tina asa sus? Trebuie neaparat sa merg la service pt asa ceva?

Comment

• Se poate regla. E bine sa mergi in service, ca sa il regleze ei cum trebuie.

Comment

• Stie cineva daca exista vreo firma care sa primeasca stopurile vechi de pe masina si sa dau o diferenta pt niste triple clare pe fond negru?

Comment

• Originally posted by Razvan_DUB View Post
                  Stie cineva daca exista vreo firma care sa primeasca stopurile vechi de pe masina si sa dau o diferenta pt niste triple clare pe fond negru?
                  Daca ai sa gasesti asa ceva sa ma anunti si pe mine...desi nu prea cred

Comment

• Gasisem eu asa ceva dar pe vremea aia nu aveam masina si abia aparusera stopurile clare...poate totusi stie careva...

Comment

• Ce imi recomandati, sa pun folie pe geamuri sau sa le ionizez?

Comment

• Parerea mea folie...ai si un topic dedicat pe undeva cu pareri chestii ...

Comment

• Si eu tot spre folie ma indreptam, dar vroiam sa mai aud si alte pareri...

Comment

• Cd playerul este alpine ? Si multi km inainte

Comment

• Da, este Alpine. merci frumos

Comment

• Astazi am dat comanda de pleoape, si vin gata vopsite. sper ca pana in week-end sa le am si sa le si pun pe masina. cu ce sa le lipesc, cu silicon sau cu banda dublu adeziva?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google