@BOGDAN1709: Tu ai alt model de player, de aia se scoate asa usor.
al meu 1.5 dCi:)
Collapse
X
-
-
Da andrei, ai dreptate.
am o problema, pe care am observat-o azi dupa ce am spalat masina. eu am avut-o lovita in usa dreapta la o saptamana dupa ce am cumparat-o. am dus-o in service si baietii mi-au montat o usa noua. toate bune, dar am 4 sau 5 puncte de rugina pe aceasta usa, iar intr-un loc s-a luat si lacul de pe vopsea. daca ma duc cu ea in service-ul in care mi-au reparat-o si ma iau putin de ei ca asa ceva mi se pare inadmisibil, mi-o revopsesc pe banii lor?Last edited by crististreulea; 7 April 2008, 16:16.
Comment
-
Indubitabil! Faci si scandal chiar daca se poarta frumos cu tine. sa te tina minte!
cind te suna cei de la ... gagica care te suna daca ai fost multumit, sa-ti versi nervii si pe ea
nu asculta de mine, nu stiu ce am azi. ti-am dat warn pe nedrept, pe undeva am fost offtopic ....
daca's draguti si vorbesc frumos, sa le vorbesti si tu frumos. #$^%#$&# de pramatii. si la mine se scorojeste vopseaua de pe noua bara MCV &^%#%^$. gagica de la telefon nu are nici o vina.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Scuze ca pun intrebarea asta aici, dar daca nu as fi pus-o acum, sigur uitam.
vad ca ti-ai pus boxe mai mari pe fata, stock prin suport stiu ca intra pe 13', daca scoti suportul ce marime intra ?! Si cred ca treaba asta e valabila si pe spate, ca nu vreau ovale, merci!
Comment
-
Da, dar baietii de la service-ul audio la care am dus-o au facut o treaba foarte buna, au lucrat curat. tot sistemul l-am pus o data. s-au chinuit ei la boxele spate din cauza centurii de siguranta dar efortul a meritat. acum se aude super! Pe viitor cred ca mai trebuie sa insonorizez masina, pt ca daca dau muzica mai tare, tremura tabla...acum mai vreau sa-mi cumpar si niste tweetere si am terminat la capitolul audio
Comment
Comment