al meu 1.5 dCi:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @BOGDAN1709: Tu ai alt model de player, de aia se scoate asa usor.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Da andrei, ai dreptate.
      am o problema, pe care am observat-o azi dupa ce am spalat masina. eu am avut-o lovita in usa dreapta la o saptamana dupa ce am cumparat-o. am dus-o in service si baietii mi-au montat o usa noua. toate bune, dar am 4 sau 5 puncte de rugina pe aceasta usa, iar intr-un loc s-a luat si lacul de pe vopsea. daca ma duc cu ea in service-ul in care mi-au reparat-o si ma iau putin de ei ca asa ceva mi se pare inadmisibil, mi-o revopsesc pe banii lor?
      Last edited by crististreulea; 7 April 2008, 16:16.

Comment

• Indubitabil! Faci si scandal chiar daca se poarta frumos cu tine. sa te tina minte!
        cind te suna cei de la ... gagica care te suna daca ai fost multumit, sa-ti versi nervii si pe ea

nu asculta de mine, nu stiu ce am azi. ti-am dat warn pe nedrept, pe undeva am fost offtopic ....
        daca's draguti si vorbesc frumos, sa le vorbesti si tu frumos. #$^%#$&# de pramatii. si la mine se scorojeste vopseaua de pe noua bara MCV &^%#%^$. gagica de la telefon nu are nici o vina.
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• ) nu m-am suparat cristi, stai linistit. mie nu mi se pare normal sa se intample asa ceva...sper sa nu-mi faca vreo surpriza si sa-mi ia si banii, ca ar fi cam nasol pt ei..

Comment

• Intrebare: triplele de la Street Storm sunt omologate?Ca m-am hotarat sa-mi cumpar si n-as vrea sa am probleme

Comment

• Chiar nu stie nimeni? Ca n-am gasit pe nicaieri un raspuns la intrebarea mea...

Comment

• NU sunt omologate...din pacate.
                Si mai au o problema...nu sunt inchise etans si patrunde apa si praful.

Comment

• Asta m-a facut sa dau inapoi rau de tot! Chiar asa de prost sunt facute? Si pana acum, a avut cineva probleme cu politia din cauza stopurilor?

Comment

• De aici nu mai pot sa-ti spun.
                    Eu am pe cele "din masa".
                    Insa sti bine ca daca ceva atrage atentia atrage si curiozitatea politistului.
                    Asa ca...

Comment

• Scuze ca pun intrebarea asta aici, dar daca nu as fi pus-o acum, sigur uitam.
                      vad ca ti-ai pus boxe mai mari pe fata, stock prin suport stiu ca intra pe 13', daca scoti suportul ce marime intra ?! Si cred ca treaba asta e valabila si pe spate, ca nu vreau ovale, merci!

Comment

• Boxele de pe fata sunt de 16.5..au intrat si astea, n-am mai scos suportul, numai ca nu mai poti sa pui capacul de la boxele vechi, dar pe mine nu ma deranjeaza. boxele astea mi se par mai muuult mai misto

Comment

• Aaaa, perfect, si-asa e urat capacu ala.
                          eu am crezut ca trebe scos suportul ala, si prinsa boxa direct pe tabla, da e super asa!!!
                          tu pe spate a trebuit sa bagi flexu nu ?

Comment

• Da, dar baietii de la service-ul audio la care am dus-o au facut o treaba foarte buna, au lucrat curat. tot sistemul l-am pus o data. s-au chinuit ei la boxele spate din cauza centurii de siguranta dar efortul a meritat. acum se aude super! Pe viitor cred ca mai trebuie sa insonorizez masina, pt ca daca dau muzica mai tare, tremura tabla...acum mai vreau sa-mi cumpar si niste tweetere si am terminat la capitolul audio

Comment

• @ ionut twy: merci ca m-ai lamurit. cumva si angel eyes-urile de logan sunt neomologate? Pt ca m-as baga putin si la tuning exterior, ca la capitolul audio am terminat, la motor am terminat si am inceput sa ma plictisesc

Comment

• Am fost azi cu masina in service pt problema de la usa, cu rugina. m-au programat vinerea viitoare pt a o revopsi. din ce am inteles eu, nu ma costa nimic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google