Cam pe la ce pret este o finala de la BORLA? Merita investitia? Ca am renuntat la ideea de stopuri clare...
al meu 1.5 dCi:)
Collapse
X
-
Man, daca esti genul de om care are drumuri lungi in afara iti iei o toba dar neaparat cu silencer, (dar si costa). Parerea mea e ca te costa mult o Borla si nu merita. Eu am dar 150 ron pe toba..se aude super bine, numai ca dupa 4-500 km de utilizare vreau s-o vand ca-mi crapa capul la drum lung. Ata ete ! Eu zic ca in loc de stopuri (care nu-s omologate , care "transpira") mai bine ti-ai baga banii in ex : jante sau amortizoare sau alte chestii ceva care Loganul are dar nu calitate.
Eu de ex. circul cu masina 1 data pe luna si atunci 200-400 km. NU mai am de gand sa bag un ban in ea decat benzina buna, ulei bun..si atat.
Sper sa nu te fi plictisit cu teoria mea dar ti-o impartasesc sincer. Daca gresesc cu ceva..Last edited by Thejock3r; 18 April 2008, 09:47.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Ai perfecta dreptate si sunt de acord cu tine...am renuntat la ideea de stopuri tocmai din cauza faptului ca au probleme si nu sunt omologate. la angel eyes am renuntat pt ca nu vreau sa ma duca in 13-14 milioane cu tot cu xenon si cred ca renunt si la toba pt ca e un diesel si nu cred ca fac vreo afacere. astazi am fost in service si am rezolvat problema cu usa, eu sunt de parere ca a iesit super. cu ocazia asta am vopsit si pleoapele, care nu erau in culoarea caroseriei. revin cu poze mai pe seara
Comment
-
Nu te ajuta cu nimic daca schimbi evacuarea(doar au pic pe zgomot), eu am schimbat-o si nimic in plus
Comment
-
Comment
-
1 mil tips, 3,5 mil finala....in total cu tot cu teava 7,5 mil
Comment
-
Merci mult pt raspunsuri...suna tentantma gandesc serios ce sa ii fac mai departe... evacuare sau folie pe geamuri...
Last edited by Razvan_DUB; 18 April 2008, 19:18.
Comment
-
Comment