al meu 1.5 dCi:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cam pe la ce pret este o finala de la BORLA? Merita investitia? Ca am renuntat la ideea de stopuri clare...

Comment

• Nu isi mai da nimeni cu parerea? Chiar as vrea sa aflu mai multe pareri..merita sa ii pun toba sau sa ii pun stopuri? De stopuri am auzit numai lucruri care m-au facut sa ma razgandesc

Comment

• Daca tot vorbesc singur si nu ma sfatuieste si pe mine nimeni ce sa fac, rog sa se inchida thread-ul, pt ca se pare ca nu isi are rostul...

Comment

• Man, daca esti genul de om care are drumuri lungi in afara iti iei o toba dar neaparat cu silencer, (dar si costa). Parerea mea e ca te costa mult o Borla si nu merita. Eu am dar 150 ron pe toba..se aude super bine, numai ca dupa 4-500 km de utilizare vreau s-o vand ca-mi crapa capul la drum lung. Ata ete ! Eu zic ca in loc de stopuri (care nu-s omologate , care "transpira") mai bine ti-ai baga banii in ex : jante sau amortizoare sau alte chestii ceva care Loganul are dar nu calitate.
          Eu de ex. circul cu masina 1 data pe luna si atunci 200-400 km. NU mai am de gand sa bag un ban in ea decat benzina buna, ulei bun..si atat.
          Sper sa nu te fi plictisit cu teoria mea dar ti-o impartasesc sincer. Daca gresesc cu ceva..
          Last edited by Thejock3r; 18 April 2008, 09:47.
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Ai perfecta dreptate si sunt de acord cu tine...am renuntat la ideea de stopuri tocmai din cauza faptului ca au probleme si nu sunt omologate. la angel eyes am renuntat pt ca nu vreau sa ma duca in 13-14 milioane cu tot cu xenon si cred ca renunt si la toba pt ca e un diesel si nu cred ca fac vreo afacere. astazi am fost in service si am rezolvat problema cu usa, eu sunt de parere ca a iesit super. cu ocazia asta am vopsit si pleoapele, care nu erau in culoarea caroseriei. revin cu poze mai pe seara

Comment

• Nu te ajuta cu nimic daca schimbi evacuarea(doar au pic pe zgomot), eu am schimbat-o si nimic in plus
              http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Felix, tu ai schimbat doar finala sau ai facut cap-coada?

Comment

• Cap-coada...pe inox, cu finala si tips Borla

Comment

• Eeee, pai asa e frumos de curiozitate, cat costa finala cu tot cu tips?

Comment

• 1 mil tips, 3,5 mil finala....in total cu tot cu teava 7,5 mil

Comment

• Merci mult pt raspunsuri...suna tentant ma gandesc serios ce sa ii fac mai departe... evacuare sau folie pe geamuri...
                        Last edited by Razvan_DUB; 18 April 2008, 19:18.

Comment

• Nu ai ptr ce razvan_dub, mi-a facut placere

Comment

• Felixb:Eu vreau sa-ti spun ca masina arata super, iar prezentarea este excelenta! Felicitari! Ma gandesc si eu la ceva tunning dar dupa ce ies din garantie.
                            Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• Razvan-DUB:Vreau sa-ti spun ca ai putea sa schimbi stopurile. Eu vreau sa-ti dau o idee.
                              Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• Merci valeriu61, accept orice sugestie, doar din cauza asta am deschis acest thread, ca sa-si dea toata lumea cu parerea. inca ma mai gandesc, daca sa dau 600 ron pe niste stopuri...sau 450 ron pe o finala...sau 500 ron pe folie...)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google