al meu 1.5 dCi:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sincer te-as sfatui sa le iei pe toate, dar bineinteles intervine partea financiara.Eu iti doresc succes!
    Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• Cam asta am facut eu astazi...am fost la service, mi-au dat usa jos si mi-au facut-o ca la carte...de data asta au nimerit si nuanta eu sunt multumit...sper sa nu mai am probleme de acum incolo...si astazi am ajuns si la 44 444km revin maine cu poze noi cu pleoapele vopsite si montate pe masina
      Attached Files

Comment

• ...si cam asa arata masinuta, proaspat spalata si aranjata
        Attached Files

Comment

• Curata si frumoasa

Comment

• Misto masinuta...
            S-o stapanesti sanatos si fara probleme
            Bafta!
            My BMW is fantastic

Comment

• Va multumesc frumos, ma bucur ca va place

Comment

• Arata bine la mai multi km fara probleme !
                http://www.signaturebar.com/uploads/images/1864.jpg

Comment

• Merci la fel, asa sa fie

Comment

• Inca mai am 2 dintre cele 4 boxe ale masinii, sunt de vanzare.astept oferte

Comment

• Am uitat sa precizez, boxele se dau cu tot cu suportii de prindere si cu capace.boxele merg perfect, au fost folosite timp de 1 an.

Comment

• Am o problema, si sper sa ma puteti ajuta.s-au sprijinit niste prieteni de-ai mei pe masina si mi-au lasat niste mici indendatii (vreo 5 )...ce pot sa fac?

Comment

• Daca zgarieturile (cred ca despre asta e vorba) nu agata cand treci cu unghia peste ele ies cu polish...
                          sigpic

Comment

• Nu, mi-au indoit tabla. mi-au lasat niste mici "gauri". ce pot sa fac?

Comment

• Si masina mea e plina de asa ceva nu prea ai ce sa faci decat sa te duci sa iti indrepte toata tabla si sa o revopsesti ! Nu are rost cel putin la mine nu are rost pentru ca e pe toata masina si pe capota si pe pavilion si pe aripi si pe usi nu prea am fost cuminte
                              http://www.signaturebar.com/uploads/images/1864.jpg

Comment

• ai si tu dreptate. sper ca esti de acord cu mine ca nu exista tabla care sa se indoaie mai repede ca cea de pe logan.
                                Last edited by Razvan_DUB; 6 May 2008, 12:21.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google