al meu 1.5 dCi:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ehh ce sa mai zic nu mai zic nimic merge
    http://www.signaturebar.com/uploads/images/1864.jpg

Comment

• Astazi mi-am cumparat un set de becuri osram silvestar h4 ca cele din imagine. sunt bune de ceva?
      Attached Files

Comment

• Spuneti-mi si mie, are rost sa montez becurile sau nu? Deocamdata nu am bani de un kit xenon

Comment

• Monteaza-le, ca sunt mai bune decat cele stock. Sunt facute in Germania? Daca nu, nu sunt bune...
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Da andrei, sunt facute in germania. ai idee ce lumina dau? Alba sau se aseamana cu lumina data de xenoane?

Comment

• Dau o lumina putin mai alba decat cele stock si mai intensa.

Comment

• Multumesc pt raspuns andrei, ma temeam ca am dat banii de pomana pe ele. sper ca maine sa pot sa le montez. cred ca o sa-mi fie greu, pentru ca e spatiul mult prea ingust in spatele farurilor

Comment

• Mai bine scoti bateria, ca sa ai loc mai mult la farul stang. Si ai grija sa o pui la fel, sa nu pui bornele invers.

Comment

• Asa ma gandisem si eu, sa scot bateria.oricum, multumesc pentru sfaturi. am avut un bec ars de la pozitia de pe dreapta si m-am chinuit foarte mult pana l-am schimbat

Comment

• O poza cu masina odihnindu-se, si o poza cu ea de asta iarna. parca s-a mai schimbat ceva de atunci
                      Attached Files

Comment

• Le poti schimba fara sa dai jos bateria, destul de lejer, sambata am schimbat la un prieten
                        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Merci de sfat felix, sper sa fie asa cum zici tu.

Comment

• Toata treaba e sa stii cum se da clema jos..si cum s-o pui la loc! Se da jos clema apasand putin pe ea si miscand-o stanga-dreapta , ori dreapta stanga la fel se si pune la loc! Ideea e ca trebuie ca becul sa fie corect fixat, caci altfel iti bate faza prin copaci !
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Am facut azi un test sa vad in cat timp ia suta. ce-i drept, am plecat prost de pe loc si imi era foarte greu sa schimb vitezele si sa si filmez. ce am cronometrat eu dupa filmare, mi-a iesit cam in 10-11s . astept si alte pareri si comentarii. filmul este in format .3gp, sper sa nu deranjeze chestia asta
                              Last edited by Razvan_DUB; 10 May 2008, 00:49.

Comment

• Cateva poze de azi, proaspat venita de la spalatorie...a stat saraca murdara cam 2 saptamani si azi a fost reimprospatata . astept in continuare pareri in legatura cu filmuletul
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google