al meu 1.5 dCi:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Astazi am profitat de faptul ca a plouat si am vrut sa testez capacitatile de off-road ale masinii ). adevarul e ca s-a comportat destul de bine, dar la un moment dat am renuntat eu sa ma aventurez prea tare. cam acesta este rezultatul, ce-i drept puteam sa o murdaresc muuuult mai rau
    Attached Files

Comment

• M-am hotarat si maine ma duc sa-mi cumpar un set de tweetere. pot sa le montez singur sau trebuie sa apelez la un service audio? voi ce imi recomandati?

Comment

• Vad ca nu prea mai prezinta interes masina mea...de vreo 5 posturi vorbesc singur ). in fine, masina a primit astazi o mica atentie, 2 tweetere de la Magnat. pentru moment ma opresc aici cu sistemul audio, dar am in plan si niste boxe ovale pentru usile din spate. astept pareri, daca nu cer prea mult
        Attached Files

Comment

• Acu daca tot nu zice nimeni nimic ......le-ai montat singur ? cat a durat ..? ca m-ar tenta si pe mine

PS : misto noroiu de pe ea
          sigpic

Comment

• ) ce-mi place cand e thread-ul animat. nu le-am montat eu, m-am dus la baietii care mi-au montat si restul sistemului. n-a durat mult, cam o ora.

Comment

• Mai bine le ziceai sa monteze tweeterele pe fata de usa, unde trebuia sa fie reglajul oglinzii exterioare. Nu de alta, dar se incastrau mai bine si se auzeau la fel de bine.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Prezinta mai razvan...cand facem aerisirea aia dinspre portbagaj spre habitaclu?

Pe fata de usa am vazut si la Cannabis...erau de acolo
                Last edited by Seba; 16 May 2008, 15:25.

Comment

• M-am gandit sa le montez si pe usa dar nu ma deranjeaza nici pe bord. n-am vrut sa le montez in dreptul oglinzilor pt ca nu am vrut sa gauresc fata de usa. deocamdata sunt lipite cu banda dublu-adeziva si mai pot sa le aranjez.
                  ionut, nu stiu inca. ma gandesc serios daca are rost sa fac aerisirea aia...

Comment

• Studiaza asta pana Duminica...

Comment

• Asta am sa fac....n-o sa am nici un pic de liniste pana nu o sa ajung la o concluzie

Comment

• Stie careva daca se pot monta boxe si pe usile din spate? n-am dat niciodata fata de la usa spate jos si n-am idee daca incap boxele. daca e sa pun ceva, or sa fie acelasi model cu cele de pe fata, adica alpine sps de 17. multumesc anticipat

Comment

• Studiem tot Duminica si asta...

Comment

• Uite asa era bine la twetere ca la mine. zic eu ca era mai practic.
                            Attached Files
                            sigpic
                            The MVP

Comment

• Si in legatura cu filmuletul la mine nu se vede, dar nu prea cred eu ca dci sa ia suta in 10 -11 sec....
                              sigpic
                              The MVP

Comment

• Eu zic ca merg si pe bord, cat despre film, incearca sa-l vizionezi cu un nokia player si ai sa vezi ca in secundele alea ia suta si cu plecare proasta de pe loc.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google