al meu 1.5 dCi:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fac tot posibilul sa ajung. Mie imi e greu sa ajung duminica pt ca plec la bucuresti. Merci de invitatie

Comment

• Am zis sa pun si pozele de astazi...M-am chinuit un pic cu flexul la evacuare dar a meritat pana la urma si inca o schimbare, am renuntat la folia pusa pe semnalizatoarele de pe stopuri
      Attached Files

Comment

• Ti-ai pus "urloi" ?? )
        E misto .. Da puteai sa iei modelu ala de imita borla exhaust ... Se potriveste perfect pe logan ... Umple toata decupatura aia de pe bara ;)
        fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Tips-ul il aveam de cand am cumparat masina si n-a ruginit e inca intr-o stare foarte buna. Eu zic ca arata bine si asa. Poate pe viitor, cine stie, o sa pun si un tips de la borla

Comment

• Marfa loganul tau Razvan, sa te bucuri de el...Si mai e si DCI pe deasupra
            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Va multumesc pentru urari domnu' felix, asa sa fie

Comment

• N-am mai postat de mult pe aici... Noutati nu mai am, doar ce am facut revizia de 50 000 de km. Rog un moderator sa inchida sau sa stearga topicul, deoarece masina se vinde in curand. Va multumesc

Comment

• Veste buna sau proasta....Depinde din ce unghi o privesti. Nu mai vand masina deocamdata. Noutati nu prea mai sunt, doar ce s-au mai adunat niste km acolo si am ajuns la 52500 . Ma gandesc sa ii pun un cozoroc pe luneta, dar nu stiu daca merita...Voi ce ziceti?

Comment

• Usa unde ai vopsito la service dacia sau la alt service ca si eu trebuie sa vopsesc usa spate si aripa ca am cateva zgarieturi facute de oameni rai si nu stiu ce service sa aleg sa iasa la nouanta si sa faca lucru bun?

Comment

• Usa e vopsita la Daperom pitesti, dealer autorizat si cu service Dacia. Baietii au facut treaba buna si zic eu ca au nimerit si nuanta...Acum depinde de tine si de cati bani dispui. Daca o faci pe Casco, nu e problema. Daca vrei cu banii jos, te costa minim 6-7 milioane o usa

Comment

• Nu e problema de bani ca o fac pe casco am fost programat la vopsit in service dacia la auto press sighisoara cand m-am dus o zis ca i bolnav vopsitoru si in loc sa ma sune sa ma anunte ,am facut un drum degeaba aproape 100 km si acuma astept sa ma sune si nu ma suna !!!!!!!!!

Comment

• Tinand cont de faptul ca nu o mai vand, m-am hotarat incet incet sa-i schimb infatisarea. Cat de curand, o finala cu tips de la Borla...

Comment

• Soper masina asteptam poze cu ea imbunatatita cati mai multi km fara probleme

Comment

• Merci la fel. Am ganduri mari pt ea, bani sa fie!

Comment

• Corect ca asa fiecare are ganduri mari pentru golan dar vorba ta bani sa fie

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google