al meu 1.5 dCi:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si daca tot vi cu modificari serioase Razvan poate ni le prezinti si noua live Duminica asta la Bemo

Comment

• Yes, of course

Comment

• La mai multi km fara probleme
        drive with speed than you die fast

Comment

• @alexneagu: merci mult
          nu stiu daca intra la categoria modificari, dar astazi mi-am cumparat un gps pt ca mie imi este util, mai ales ca sunt mai tot timpul prin bucuresti si nu prea ma descurc. Poze mai pe seara

Comment

• Un mic update: am pus leduri pe pozitii si la numarul de inmatriculare

Comment

• Poze domne, ca latfel nu te credem :P
              sigpic
              The MVP

Comment

• Acum ma credeti? Cam astea ar fi pozele, nu se vad ledurile asa cum ar trebui, in realitate arata mult mai bine
                Attached Files

Comment

• Am zis sa mai trec o nota in jurnal....Deci masina de saptamana viitoare va reveni la softul ei original si la cei 65 de cai ...Imi pare rau ca o sa pierd acest surplus de putere, dar m-am gandit ca e cel mai bine pt motor. 15 000 de km m-am bucurat de el....Zic ca este suficient, nu?

Comment

• Care ar fi motivul pt care revii la softul initial?
                    Ai fost la itp? Ai verificat masina?
                    Sau doar din initiativa proprie?

Comment

• Imi scoate mult fum la accelerari si nu vreau sa cedeze ceva pe la motor. Am zis ca e o decizie inteleapta sa revin la softul initial

Comment

• Fratioare cand vine vorba de probleme la motor mari dale drq de performante parea mea siguranta ta si a masinei este pe primul plan

Comment

• Nu te intreb unde ai softat-o .
                          Dar ai putea incerca un soft mai putin agresiv.
                          Sau du-te la baietii la care ai facut-o, si sa o rezolve ei.
                          Apropo cum a fost sesiunea? Stimate coleg mai mic

Comment

• Nu stiu daca are rost sa mai incerc cu alte softuri, o sa ma duc sa vad ce imi zic ei, dar eu tot inclin spre softul original.Stimate coleg, sesiunea a trecut cu bine si am ajuns si in anul II

Comment

• Astazi mi-am dat jos bratele de la stergatoare si le-am revopsit in negru mat pt ca se cojise vopseaua de pe ele si aparuse si rugina. Si ca bonus, am descoperit guma de mestecat pe portiera si n-am reusit sa o dezlipesc pe toata...Mor de nervi pt ca nu stiu cu ce solutie sa dau ca sa se curete. Va rog sa ma ajutati

Comment

• Incearca cu apa calda

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google