al meu 1.5 dCi:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ohohooooo, cat timp a trecut de cand n-am mai postat pe aici. Sa fac un mic rezumat: acum vreo luna mi-a sarit o piatra in parbriz si mi l-a crapat de sus pana jos...Am rezolvat problema, acum masina are un parbriz nou nout. Azi i-am facut revizia de 60 000 km. In vreo saptamana imi vin numerele noi, pt ca am terminat leasing-ul si....Cam atat. Poze n-are rost sa pun pt ca masina arata la fel. Numai bine

Comment

• Si pe la stadion nu treci si tu maine?
      S-a nascut LoganClub Pitesti

Comment

• Va salut domnu Tweety! Am fost atat de ocupat in ultima vreme incat nici nu mai stiu ce inseamna sa ai timp liber. Incerc sa ajung...La ce ora?

Comment

• La 17:00...Abia asteptam sa iti vedem noul parbriz

Comment

• Ok) incerc sa ajung. Anunt maine daca vin sau nu;)

Comment

• Razvan DUB am o intrebare am vazut ca ai terminat leasing-ul ai platit inainte sa termini ratele ca si eu am leasing la masina si vreu sa o platesc toata inainte sa termin ratele si a-si vrea sa stiu daca nu ti-au luat comision pentru plata anticipata ?Ms

Comment

• Masina a fost luata in leasing pe 2 ani si luna asta am terminat ratele. N-am platit-o inainte de termen pt ca n-avea rost. Din cate am inteles, ti se ia un comision daca achiti masina inainte de expirarea contractului de leasing. Sper sa iti fi fost de ajutor. Numai bine

Comment

• Si un mic update la masina...Astazi i-am pus 4 cauciucuri de iarna aproape noi. Si...Daca e cineva interesat, vand cele 4 cauciucuri michelin ce au fost pe masina( rulate aprox 60 000 km, cele de pe spate sunt chiar bune) si 2 cauciucuri de iarna ( rulate 2000 km). Asa ca...Sariti cu oferte

Comment

• Poze noi cu masinuta! Merita si ea o baie...Nu o mai spalasem de vreo luna
                    Attached Files

Comment

• Vreau sa aflu mai multe pareri despre acest tip de cauciucuri. Eu modelul acesta il am pe masina, dar n-am mai auzit pana acum de firma CEAT. Sunt bune?
                      Attached Files

Comment

• Iar vb singur de cateva posturi) . Ca noutati, masina a trecut ITP-ul si azi i-am facut si RAR-ul si vreo cateva zile va sta trasa pe dreapta pana imi vin numerele noi. Ma gandeam ca o sa am ceva probleme la rar din cauza remaparii, dar n-au fost si sunt fericit

Comment

• BV BV BV!!! La cati mai multi km cu ea!!! Dar ceva imbunatatiri nu vrei sa ii mai aduci??? Ofolie ar merge de minune la tine te avatajeaza culoarea!!!! Ii mai pui si niste jante si nu o mai cunosti!!! Bafta la tunarit!!!
                          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Folia e programata, mai ramane sa vad cand am timp sa ma ocup de asta. Jantele o sa i le schimb numai cand o sa gasesc un cumparator pt cele de aliaj originale.
                            @adicata: stai linistit, ca s-au vandut deja.Si da, stiu cine conduce bmw-uri in romania. Si e un sentiment placut sa castigi niste bani de pe seama lor. Numai bine!

Comment

• Am zis sa revin si eu dupa ceva timp...Masinuta a facut azi 65 000 km. inca sunt incantat de ea, pana acum nu mi-a facut probleme si sper sa nu-mi faca nici de acum incolo. ca si noutati...am gasit-o lovita in parcare in aripa dreapta spate...dar s-a rezolvat repede la service. ii mai trebuie doar un polish si nici nu se cunoaste . Salutari tuturor!
                              Attached Files

Comment

• A venit vremea schimbarii Vand jantele originale de aliaj de pe masina, cu sau fara cauciucuri, cum doriti! Astept oferte decente jantele sunt intr-o stare impecabila!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google