al meu 1.5 dCi:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am spart azi un proiector... daca are careva un proiector de vanzare in stare buna, sunt dispus sa-l cumpar. cam cat este unul nou?

Comment

• Eu am avut ocazia sa cumpar second de la cineva dp forum decat o bucata...si am dat 45 de lei pe el. Nou nu stiu sa iti zic cam cat ar fi.
      1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• frumos !multa bafta !

Comment

• Va multumesc...totusi, daca are cineva un proiector, sunt dispus sa-l cumpar.. n-are rost sa stau sa mai alerg pe la asigurari, asa ca va rog daca are cineva de vanzare, sa nu ezite sa-mi spuna

Comment

• salutare frumoasa masina urmareste pe forum si vezi ca gasesti noi la 80 ron sa o stapinesti sanatos in continuare
            Powered by LSS
            http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

• @ bulan: merci frumos . m-am tot uitat de proiectoare dar eu il vreau original Valeo. am gasit si la 50 RON, dar nu era original si era si prost facut...

Comment

• nu are silviu_79? frumoasa masina, sa o ai sanatos!!!
                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• nu prea ma avantajeaza ce am gasit pana acum...unul nou valeo este la 140 RON, altul care nu este original dar este prost facut la 60 RON. se poate cumva sa-l schimb pe asigurare?

In continuare, caut proiector Valeo, nu il vreau nou..vand jantele de pe masina cu tot cu cauciucurile michelin energy, cine e interesat, astept PM. de asemenea, cumpar arcuri sport pt logan si sunt interesat si de jante pe 16". NU le vreau noi! daca dati din intamplare peste asa ceva, va rog sa ma anuntati, pt ca eu n-am gasit nimic. Numai bine!
                  Last edited by Razvan_DUB; 15 February 2009, 14:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• chiar nu are nimeni un proiector Valeo de vanzare? repet, nu il vreau nou, nu il vreau cu suport si nu il vreau cu bec! am nevoie doar de carcasa in sine si cu geamul intact! n-am gasit nimic pe forum care sa ma avantajeze,iar 140 RON parca n-as da pe unul nou pentru ca mi se pare exagerat. astept si eu putin ajutor din partea voastra, va multumesc

Comment

• am rezolvat pana la urma problema, cumpar maine un proiector nou de la silviu_79 pt ca n-am gasit nimic mai avantajos. ma duc maine cu ea in service sa il montez si cu ocazia asta ii spun mecanicului sa-mi regleze si ambreiajul pt ca imi tine mult prea sus

Comment

• am rezolvat problemele la masina sunt in sfarsit linistit....
                        Attached Files

Comment

• ia zi dai u un sms p nr asta in legatura q kuciucurile alea 4 ,,, snt interesat sa vb
                          0761683020... si discutam
                          sa vedem
                          sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• sall...razvan_dub cat te-a costat revizia de 60000 si unde ai facut-o?

Comment

• scuze, nu am mai intrat pe forum de ceva timp. revizia am facut-o la daperom pitesti, m-a costat in jur de 10 milioane parca. dar asta a fost acum ceva timp....masina a ajuns la 90 000 km si urmeaza revizia

Comment

• am deschis un thread si vad ca mi-a fost sters, asa ca scriu aici in speranta ca poate ma va ajuta cineva. imi trebuie si mie 2 capace de logan, modelul BUCURESTI. am pus rotile de iarna si masina arata foarte urat cu jantele de tabla. daca are cineva , sa nu ezite sa-mi spuna. va multumesc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google