am spart azi un proiector... daca are careva un proiector de vanzare in stare buna, sunt dispus sa-l cumpar. cam cat este unul nou?
al meu 1.5 dCi:)
Collapse
X
-
salutare frumoasa masina urmareste pe forum si vezi ca gasesti noi la 80 ron sa o stapinesti sanatos in continuare
Comment
-
-
nu prea ma avantajeaza ce am gasit pana acum...unul nou valeo este la 140 RON, altul care nu este original dar este prost facut la 60 RON. se poate cumva sa-l schimb pe asigurare?
In continuare, caut proiector Valeo, nu il vreau nou..vand jantele de pe masina cu tot cu cauciucurile michelin energy, cine e interesat, astept PM. de asemenea, cumpar arcuri sport pt logan si sunt interesat si de jante pe 16". NU le vreau noi! daca dati din intamplare peste asa ceva, va rog sa ma anuntati, pt ca eu n-am gasit nimic. Numai bine!
Comment
-
chiar nu are nimeni un proiector Valeo de vanzare? repet, nu il vreau nou, nu il vreau cu suport si nu il vreau cu bec! am nevoie doar de carcasa in sine si cu geamul intact! n-am gasit nimic pe forum care sa ma avantajeze,iar 140 RON parca n-as da pe unul nou pentru ca mi se pare exagerat. astept si eu putin ajutor din partea voastra, va multumesc
Comment
-
ia zi dai u un sms p nr asta in legatura q kuciucurile alea 4 ,,, snt interesat sa vb
0761683020... si discutam
sa vedemsigpicFGA-ul meu... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
Comment