) eh asta e...pana venea curieru...tu ai dat-o p-aia...asta e.asa s-a nimerit lasa noi sa fim sanatosi
Frigiderul Meu Cel Alb :D
Collapse
X
-
@Mykutzu:pe subwoofer am dat 50 ron ) e criza na..l-am luat de la cineva in foame de bani
@Agentul NYT:ms pt poza si pt sfat.mare modificari nu i-am facut pana acum...ce imi doresc cel mai tare e sa ii pun niste jante si folie...si cam atat.dar mai trebuie bugetKeep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
Statia monteaz-o precum in poza lui @AGENTUL NYT, cablul pentru +(plus) vi cu el pe partea stanga a masini de la baterie pe sub bord, cheder si pana in portbagaj, pe partea stanga, si recomand un cablu gros, poate o sa faci upgrade vreodata, avand in vedere ca ce ai tu acolo e mai mult o completare a fregventelor joase.
Ai succes la tunarit.
Comment
-
ms frumos de idee florian.cu cablul asa am facut...vine prin stanga..am dat tot la o parte..e pe sub mochetzica..si apare in portbagaj in coltul din stanga...upgrade nu o sa mai fac...imi ajunge ce am pus acum.s-asa mama o sa faca crize cand o sa vada cum se aude.pt k masina e una...ne folosim si eu si tata de ea asta e ce sa-i faci.o sa iau in considerare sfatul tau si o sa revin cu pozeKeep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
Inca o idee de la mine in legatura cu locul statieiAttached Files
Comment
-
da..e bine si sus..pe mine ma enerveaza ca se incinge ca dq... ) zici ca e fier de calcat...da poate nu stiu eu si asa trebuie sa faca..d-aia zic sa gasesc un loc unde e mai "aerisita" ) da o dovedesc eu...Keep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
Originally posted by FlorianYFL View Postbun si ala miule. dar tre sa faci cumva cu firele sa mai pui o bagheta ceva sa nu stea ca dq pe acolo
Marian acum te hotarasti si o pozitionezi cum vrei tu noi ti-am dat niste idei oricum sus unde am pus-o eu mi se pare destul de aerisita asteptam poze sa vedem unde ai pus statia.
Comment
-
Comment
Comment