Frigiderul Meu Cel Alb :D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=MarianS47;684168* buna si ideea ta anddy da bine acolo..trebuie sa scot cricul,nu? :-? parca acolo se gaseste cel putin asa e la mine.analizam si vedem cum va fi montata.ms frumos pt poza![/QUOTE]

e pusa in partea opusa (cricul e in partea stanga, statia in partea dreapta)deasupra este cheia pentru desfacut prezoanele

Comment

puneti-l pe tabla pentru a se ventila mai bine, pe mocheta aia se cam incinge.
      Nu-i bai...

Comment

mda..si ai vazut ca frige ca naiba..abia poti sa tii mana pe ea dupa vreo ora de cantat )
        Keep It Real! Keep It Simple!
        sigpic

Comment

gata am pus si statia azi n-am facut poze ca n-am avut timp...dar o sa revin cu poze
          sigpic

Comment

Originally posted by MarianS47 View Post
            mare inginerie nu am facut sa stii...le-am curatat bine cu spirt inainte..si cu o carpa de microfibre sa nu ramana "chestii" pe ele..apoi am cumparat un spray de la magazin pt lampi...si ne-am apucat de treaba..la sediu la Florian...nu zic ca am facut o treaba exceptionala..doar ca s-au inegrit putin este exact ce ai vazut in poza o hartie si spray aaa..si inca ceva da..le-am dat jos de pe masina nu riscam sa stric frumusete de vopsea!
            Ai uitat sa zici de sticla de bere care va racorit)))
            Hai pune poze,pana la urma cum ai pus statia?Toate se incalzesc stai linistit nu numai a ta.
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

He he.n-a fost nici o sticla d bere...cu toate k era al naibii d cald...o sa ii fac si poze...de la munte K o intind joi pana la brasov...dar ma intorc vineri si postez.promit
              sigpic

Comment

gata...m-am intors din mica aventura...frumos si racoare la munte.nu mai zic de ploaia de la brasov ) foarte misto!cum am ajuns cum a plouat...
                Attached Files
                sigpic

Comment

nu mai zic ca a fost super urcarea si coborarea pe munte..pe traseul cheia la intoarcere mai vreau pe serpentine trage super motorasul,fara sa fie biciuit prea tare
                  sigpic

Comment

unde frate ca si la munte e cald...31-32 grade...
                    AdY_JmL_2015

Comment

pai ziua e cald, dar seara cand scade sub 20?
                      Nu-i bai...

Comment

Mie unu mi s-a parut mult mai agreabila clima de la munte..cand am ajuns in slobozia,ieri pe la 4 arata termometrul vreo 40...
                        sigpic

Comment

Originally posted by MarianS47 View Post
                          nu mai zic ca a fost super urcarea si coborarea pe munte..pe traseul cheia la intoarcere mai vreau pe serpentine trage super motorasul,fara sa fie biciuit prea tare

Daca aveai arcurile schimbate era cu totul alta senzatie :P ;)
                          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Originally posted by alex_77_marius View Post
                            Daca aveai arcurile schimbate era cu totul alta senzatie :P ;)
                            sunt convins nentule k era alta senzatie..se lipea de sosea nu alta.dar am fost 5 adulti in masina..plus bagaje,deci s-au mai lasat putin
                            sigpic

Comment

auzi mai mariane...pune si tu un filmulet cu subwooferu...ca de cate ori am incercat sa te prind prin oras nu am reusit)

Comment

) nu prea am cu ce sa filmez...daca vrei vino in seara asta sa-l vezi...ca o sa iesim mai incolo ;)
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google