da mah..ai vazut tu repede ca e ala mai stramb!Batman Batman!
Frigiderul Meu Cel Alb :D
Collapse
X
-
eh..si uite asa am mai imbatranit putin...Attached FilesKeep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
cateva poze noi cum arata masina in momentul de fata...fara imitatiile de "pleoape"...le-am dat jos si bineinteles cu noile cauciucuri de iarna...motrio aa..si sa nu va luati de broasca!Keep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
astazi masinuta mea a primit si o mica resoftare...din pacate nu am avut timp de experimente..pentru ca vremea nu mi-a permis si nici faptul ca eram la servici multumesc mult lui Fane-CL pentru ajutorul oferit in acest sens.Keep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
o mica parte din lucrarea din seara asta...prea obosit dupa munca sa o duc pana la capat restul maine...mi-au iesit cam uratel totusi...nu's 100% multumit...deh incepator material procurat de la turturel...il cunoasteti cu totii... + protectii de prag carbon..sa vedem cand le voi aplica..e cam frig afaraKeep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
da..multumesc dar stii vorba aia..din fata liceu..din spate muzeu :LOL: se vad pe spate cutele de la lipire.alte gadgeturi...de ce sa zic prostii...nu prea am in cap acum.m-am asezat cu muzica...un pic cu "iluminarea" ca sa zic asa...cam atat.urmeaza o folie la primavara...garantat!Keep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
Comment