sarputea ca acea diferenta de culoare de la ace sa fie din cauza ca la turometru e impartita si la limita de turatie,6000-7000.nu sunt sigur,doar imi dau cu presupusu...oricum arata foarte bine!
Frigiderul Meu Cel Alb :D
Collapse
X
-
cu placere domnu marian...si tu floriane daca esti asa mofturos..nu iti mai fac bordu)...si ca sa explic diferenta de culoare..din ce am observat eu...pe spatele acelor sunt niste plastice trasparente ce imprastie lumina pe toata suprafata acului cat si pe ;sabiuta; acului...insa acel plastic nu este pe tot spatele acului,si de aceea cand acul se misca lumina se imprastie doar pe acel plastic..in fine...eu inteleg ce zic)acum incercati si voi......sau altfel....daca acele sunt in aceeasi pozitie...diferenta nu exista..daca turometru sta la 3000 turatii si vitezometru la 30km/h....va fi o diferenta.oricum...diferenta e nederanjanta si numai sclifositu de florian putea observa asta)sa le stapanesti sanatos marian si cat mai multi km.si uite si alte diferente,omu cu rigla tre sa le observe)Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
Diferenta se poate rezolva foarte usor. Si pe mine unul m-ar deranja foarte mult, si m-a deranjat, fapt pt care am studiat problema, si am mai pus un led de 3mm in paralel cu cel de sub ac si acum lumineaza peste tot.Cumpar volan de Duster
Comment
-
Originally posted by soboBN View PostDiferenta se poate rezolva foarte usor. Si pe mine unul m-ar deranja foarte mult, si m-a deranjat, fapt pt care am studiat problema, si am mai pus un led de 3mm in paralel cu cel de sub ac si acum lumineaza peste tot.Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
Originally posted by soboBN View PostDiferenta se poate rezolva foarte usor. Si pe mine unul m-ar deranja foarte mult, si m-a deranjat, fapt pt care am studiat problema, si am mai pus un led de 3mm in paralel cu cel de sub ac si acum lumineaza peste tot.Attached FilesLast edited by b3lick; 14 February 2011, 12:30.sigpicPe vremuri Dracula se hranea cu fete virgineā¦azi, 2012 a murit de foame.
Comment
-
multumesc de sfaturi si idei baieti.un lucru e cert...pe mine nu ma deranjeaza deloc acele asa cum arata ele in momentul de fata am rezolvat-o si cu butoanele...momentan toate sunt albe..mai putin cel de la dezaburire luneta ) care e galbui...in fine or sa devina rosii,pe perechi tot cu ajutorul lui MariusKeep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
s-a pus praful rau de tot pe threadul meu... nu am mai postat nimic demult tare.masina este la fel...nu am mai apucat sa schimb nimc la ea.doar un mic tips azi...Attached FilesKeep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
ultima achizitie... scuzati calitatea...telefonul de vinaAttached FilesKeep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
Comment