If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
off:5000 euro?hai sa fim seriosi
intreaba-i tu pe cei cu oz-uri "replica" sa vezi daca au avut probleme cu ele
on:in primu i-ai o suspensie sport,schimba aspectul mult mai mult decat niste jantesi apoi poti sa ii iei si niste jante mai de calitate
si la jante iti recomand:Borbet A sau Borbet T pe 16"(interiorul sa fie negru si buza cromata)o sa fie senzatie
@CSH - ce sari asa? sunt proaste, nu s rezistente, se stramba repede, sunt si grele, se ciobesc,se decojesc...n a zis nimeni de OZ,BBS sau altele...sunt wolfrace accesibile si borbet au ceva modele frumoase si bune la pret....nu vorbi daca nu stii...
intai da i cu ea de pamant
Nu sar, dar celelalte modele nu imi plac .
Am citit pe forum despre cei care au aceste jante, si sunt multumiti, au zis ca nu au nimic la ele , si in plus arata bine.
@MISHUrs: de unde ai photoshopu? au iesit super.
-mie nu imi plac deloc deloc deloc, aceste jante. !
Incearca jantele astea in photoshop sa vad cum arata. PLS!
Cateva foto facute in garaj (calitate slaba) ... pe la sfarsitul lui iulie plec pana la Oradea si in Ungaria, am sa revin cu foto in diverse peisaje si se vor vedea si modificarile actuale facute.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment