B 95 SCF ''Seracela''

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Modificari recente:
    - Am schimbat grila calandru fata ... cu una de la Logan Renault (foto in curand) + mici modificari
    In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
    http://searchme71.blogspot.com/

Comment

Frumoasa,bafta la modificari,asteptam pozele
      http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Originally posted by search_me71 View Post
        Modificari recente:
        - Am schimbat grila calandru fata ... cu una de la Logan Renault (foto in curand) + mici modificari
        ti-am vazut azi masina parcata pe langa blocul meu , frumoasa grila.

Comment

Frumoasa masina si mai ales culoarea care dupa parerea mea masinile de culoare neagra arata cel mai bine. Ti-am vazut si eu intr-o zi masina parcata in rond la parcul Carol, mai exact era intr-o dimineata. Bafta!

Comment

frumoasa masinuta, hai cu pozele alea promise
            sigpic

Comment

Originally posted by ynp_46 View Post
              ti-am vazut azi masina parcata pe langa blocul meu , frumoasa grila.
              Daca ai vazuto parcata pe langa blocul tau inseamna ca locuiesti in Militari

Originally posted by jelly View Post
              Frumoasa masina si mai ales culoarea care dupa parerea mea masinile de culoare neagra arata cel mai bine. Ti-am vazut si eu intr-o zi masina parcata in rond la parcul Carol, mai exact era intr-o dimineata. Bafta!
              Dap in rond la parcul Carol am ''locul de parcare'' dimineata, 1 - 2 ore cat sunt pe la sediul DistrigazSud by GDF - SUEZ (acolo lucrez).

Originally posted by nicu_rcn View Post
              frumoasa masinuta, hai cu pozele alea promise
              sa iesim din iarna si am sa pun si poze... poate pana atunci mai fac ceva modificari
              Last edited by search_me71; 17 December 2010, 00:15. Reason: Automerged Doublepost
              In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !

Comment

tu acolo stai? langa pizzerie?

Comment

Originally posted by ynp_46 View Post
                  tu acolo stai? langa pizzerie?
                  Stau in Militari, pe langa Lacul Morii (la curte)... dar masina poate fi in diverse locatii din sect. 6 (mai ales dupa amiaza & seara), pt. ca am munca de teren in domeniul gazelor (verificari interioare)

Comment

inca un vecin+

Comment

salut,

frumoasa masina, ai bagat ceva bani in ea, nu gluma. de unde ai luat grila fata cu stema reno? de pe site-ul din rusia cumva? sau de la pitesti?
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

frumoasa masina asa cum e ea cu crom nu il da jos si pun e poza cu grila noua

Comment

frumoasa masina sa te bucuri de ea,cati km ai pana acuma,astepatam ceva poze mai recente cu ea,bafta in continuarie la modificat.

Comment

Originally posted by B 83 RMJ View Post
                            salut,

frumoasa masina, ai bagat ceva bani in ea, nu gluma. de unde ai luat grila fata cu stema reno? de pe site-ul din rusia cumva? sau de la pitesti?
                            Grila fata facelift cu sigla Renault ... de la Pitesti (daca te intereseaza da-mi mp)

Originally posted by horror View Post
                            frumoasa masina asa cum e ea cu crom nu il da jos si pun e poza cu grila noua
                            Mersik ! ... am sa pun dar momentan cu iarna aceasta e cam murdara, dupa prima spalare am sa fac cateva foto!
                            Last edited by search_me71; 9 January 2011, 13:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

eu am ph1. dar eram curios daca ai dat comanda din rusia ca cineva de la sibiu. dar vad ca ai ales calea mai simpla
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by cosmin83 View Post
                                frumoasa masina sa te bucuri de ea,cati km ai pana acuma,astepatam ceva poze mai recente cu ea,bafta in continuarie la modificat.
                                Mersik ! ... am 15 mii de km in aproape 9 luni, am sa pun si poze dar cu iarna aceasta e cam murdara, dupa prima spalare!

Originally posted by B 83 RMJ View Post
                                eu am ph1. dar eram curios daca ai dat comanda din rusia ca cineva de la sibiu. dar vad ca ai ales calea mai simpla
                                Am un prieten pe la Pitesti, care poate face rost de multe chestii.
                                Last edited by search_me71; 9 January 2011, 13:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google