B 95 SCF ''Seracela''

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu lua MD sau ART! Nu stiu de ce, dar nu o sa iti placa cand o sa ti se crape sau o sa se jupoaie lacul.

In plus, astea sunt doar Replici la niste jante de firma. Uite, wolfrace nu sunt chiar scumpe si sunt chiar frunomoase.
    sigpic

Comment

off:5000 euro?hai sa fim seriosi
      intreaba-i tu pe cei cu oz-uri "replica" sa vezi daca au avut probleme cu ele

on:in primu i-ai o suspensie sport,schimba aspectul mult mai mult decat niste jantesi apoi poti sa ii iei si niste jante mai de calitate
      si la jante iti recomand:Borbet A sau Borbet T pe 16"(interiorul sa fie negru si buza cromata)o sa fie senzatie

parerea mea!
      Last edited by Mishu; 8 July 2010, 17:42.

Comment

Modelele astea exista pt Logan ?
        Attached Files

Comment

@CSH - ce sari asa? sunt proaste, nu s rezistente, se stramba repede, sunt si grele, se ciobesc,se decojesc...n a zis nimeni de OZ,BBS sau altele...sunt wolfrace accesibile si borbet au ceva modele frumoase si bune la pret....nu vorbi daca nu stii...
          intai da i cu ea de pamant
          sigpic

Comment

Nu sar, dar celelalte modele nu imi plac .
            Am citit pe forum despre cei care au aceste jante, si sunt multumiti, au zis ca nu au nimic la ele , si in plus arata bine.

Comment

Minim Wolfrace noi iti recomand daca vrei intr-adevar jante noi, nu 7 milioane setul cum sunt toate ART-urile).

Scuzati de offtopic dar sunt curios: Botbet T pe 16" cu latimea 9j se mai fabrica de noi?
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

ca sa sustin cele spuse mai sus
                primele 3 poze:jante si suspensie sport iar ultima poza e cu restul modificarilor exterioare pe care le-as face eu
                Attached Files

Comment

@MISHUrs: de unde ai photoshopu? au iesit super.
                  -mie nu imi plac deloc deloc deloc, aceste jante. !
                  Incearca jantele astea in photoshop sa vad cum arata. PLS!
                  Attached Files

Comment

Dotz intr-adevar sunt misto, dar sa spui ca sunt urate Borbeturile sau Keskin in dauna...ART-urilor mi se pare deplasat.
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Originally posted by aleXpeed View Post
                      Dotz intr-adevar sunt misto, dar sa spui ca sunt urate Borbeturile sau Keskin in dauna...ART-urilor mi se pare deplasat.
                      Aceste marci :BORBET sau Keskin, nu se sta la Logan .
                      Merg pe masini mari, late, cu sute de cai, muscle-carurile americane, etc.

Nu stii nu exista jantele DOTZ care le-am pus eu pt Logan ,dimensiuni, si cat costa ?

Comment

belea rau culoarea! super!, baga poze si din interior
                        lipsa text

Comment

as vrea sa te contrazicpe masinile cu sute de cai putere merg jante usoareiar daca vrei ceva stilat mergi pe jante cu buza

Comment

Foto interior ...

Cateva foto facute in garaj (calitate slaba) ... pe la sfarsitul lui iulie plec pana la Oradea si in Ungaria, am sa revin cu foto in diverse peisaje si se vor vedea si modificarile actuale facute.

01.jpg 02.jpg 03.jpg 06.jpg 04.jpg 05.jpg
                            In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
                            http://searchme71.blogspot.com/

Comment

Foarte frumoasa masina....o prinde destul de bine culoarea neagra
                              Sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente!
                              Ce e chestia aia de pe bord???

Comment

!

Originally posted by Skypper View Post
                                Foarte frumoasa masina....o prinde destul de bine culoarea neagra
                                Sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente!
                                Ce e chestia aia de pe bord???
                                Nu stiu cum ii spune la ''chestia'' de pe bord
                                ... am comandato de pe net si-mi arata gradul de inclinare (stanga / dreapta & fata / spate)
                                In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
                                http://searchme71.blogspot.com/

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google