If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bine-ai venit!! Planuri de viitor cu ea ceva? Cati kilometri ai pana acum?
Vad ca ai folie pe ea, oricum, masina este marfa marfa, imi place culoarea foarte mult cand este curata si faptul ca are si jante, la exterior e super! Spor in continuare la treburi!
Avans - 2.000. ron (BRD) Rabla 1 - 0 ron Rabla 2 - 1.800. ron (bon cumparat) Rabla 3 - 1.500. ron (bon cumparat) Achitat - 31.262. ron (BRD) - TOTAL = 36.562. ron
+ 1.620. ron (alarma MAAT 7500 ; senzor de parcare ; set covorase originale ; asigurare 6 luni ; nr. provizorii etc, etc) + 450. ron (geamuri ionizate omologate RAR: luneta+usi spate 60 % ; usi fata 30 % ; luneta folie neagra) + 2.620. ron (taxa de poluare) + 235 ron (acte inscriere: politie, adm. fin. etc.)
Salut , alarma ai cumparat-o de la ei si ai montat-o sau ai montat-o la un alt service ? Cat te-a costat doar montarea alarmei ?
Alarma a intrat in :
''+ 1.620. ron (alarma MAAT 7500 ; senzor de parcare ; set covorase originale ; asigurare 6 luni ; nr. provizorii etc, etc)''
... pret dat la ADRAS (alarma si senzorul parcare a fost montat de ei.
Bine-ai venit!! Planuri de viitor cu ea ceva? Cati kilometri ai pana acum?
Vad ca ai folie pe ea, oricum, masina este marfa marfa, imi place culoarea foarte mult cand este curata si faptul ca are si jante, la exterior e super! Spor in continuare la treburi!
NU am folie decat parasolarul ... geamurile sunt ionizate cu omologare RAR (vezi in lista de cheltuieli)
bine ai venit printre noi ! ! ! Frumoasa alegere la culoare, si chiar la motor, da eu nu sunt un fan dizelar. O sa te convingi ca ai luat o masina foarte, foarte fiabila daca stii sa o respecti nu o sa ceara decat motorina si consumabile. Respect ! ! !
bine ai venit printre noi ! ! ! Frumoasa alegere la culoare, si chiar la motor, da eu nu sunt un fan dizelar. O sa te convingi ca ai luat o masina foarte, foarte fiabila daca stii sa o respecti nu o sa ceara decat motorina si consumabile. Respect ! ! !
Mersik ... dap este super motorizarea ... am 5 % consum mixt in 4700 km pe care i-am facut pana acum
Last edited by search_me71; 1 July 2010, 21:54.
Reason: Automerged Doublepost
foarte frumoasa masina!noua si curata!sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.. ;)) cam pacatoasa culoarea...se vede tot pe ea,nu? dar in rest super ok
prima negresa...super culoarea...cromu ala ar merge colantat macar cu imitatie de carbon...asa e cam ca nuca n perete numai bine si multi km fara incidente )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment