B 95 SCF ''Seracela''

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B 95 SCF ''Seracela''

DACIA Logan Prestige 1.5 dCi (85CP) - Noir Nacre

17-01-05_2235.jpg 17-01-05_2234.jpg 050910183301.jpg 18-01-05_0644.jpg 17-01-05_2054.jpg

... foto sunt din mai 2010
    In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
    http://searchme71.blogspot.com/

sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme
    sigpic

Comment

Bine-ai venit!! Planuri de viitor cu ea ceva? Cati kilometri ai pana acum?

Vad ca ai folie pe ea, oricum, masina este marfa marfa, imi place culoarea foarte mult cand este curata si faptul ca are si jante, la exterior e super! Spor in continuare la treburi!
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

vad ca deja ai inceput tunareala cu folia bravo
        spor la treaba pe viitor
        Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

[QUOTE=search_me71;655682]DACIA Logan Prestige 1.5 dCi (85CP) - Noir Nacre

17-01-05_2235.jpg 17-01-05_2234.jpg 050910183301.jpg 18-01-05_0644.jpg 17-01-05_2054.jpg

Avans - 2.000. ron (BRD)
          Rabla 1 - 0 ron
          Rabla 2 - 1.800. ron (bon cumparat)
          Rabla 3 - 1.500. ron (bon cumparat)
          Achitat - 31.262. ron (BRD)
          - TOTAL = 36.562. ron

+ 1.620. ron (alarma MAAT 7500 ; senzor de parcare ; set covorase originale ; asigurare 6 luni ; nr. provizorii etc, etc)
          + 450. ron (geamuri ionizate omologate RAR: luneta+usi spate 60 % ; usi fata 30 % ; luneta folie neagra)
          + 2.620. ron (taxa de poluare)
          + 235 ron (acte inscriere: politie, adm. fin. etc.)
          In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !

Comment

Frumoasa, ca e neagra!
            Faina masina, ...spor la tunareala!
            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

+ 2270 ron diverse accesorii
              (senzor perimetru, huse, prelungire bara fata, parasolar luneta, leduri pozitie + plafoniera, ect., etc.)

Comment

bine ai venit printre loganisti, ai grija cum cheltui banii, cu rost.....BAFTA.
                "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

Salut , alarma ai cumparat-o de la ei si ai montat-o sau ai montat-o la un alt service ? Cat te-a costat doar montarea alarmei ?

Comment

frumoasa culoare...incearca sa scapi de crom...ar arata super fara el

Comment

Originally posted by PeRuZzI View Post
                      Salut , alarma ai cumparat-o de la ei si ai montat-o sau ai montat-o la un alt service ? Cat te-a costat doar montarea alarmei ?
                      Alarma a intrat in :
                      ''+ 1.620. ron (alarma MAAT 7500 ; senzor de parcare ; set covorase originale ; asigurare 6 luni ; nr. provizorii etc, etc)''
                      ... pret dat la ADRAS (alarma si senzorul parcare a fost montat de ei.

Originally posted by aleXpeed View Post
                      Bine-ai venit!! Planuri de viitor cu ea ceva? Cati kilometri ai pana acum?

Vad ca ai folie pe ea, oricum, masina este marfa marfa, imi place culoarea foarte mult cand este curata si faptul ca are si jante, la exterior e super! Spor in continuare la treburi!
                      NU am folie decat parasolarul ... geamurile sunt ionizate cu omologare RAR (vezi in lista de cheltuieli)

Originally posted by florinc_99 View Post
                      Multumesc... la fel si pt. tine si sa fim sanatosi

Originally posted by bobbyred View Post
                      vad ca deja ai inceput tunareala cu folia bravo
                      spor la treaba pe viitor
                      Multumesc... la fel si pt. tine.
                      Folie nu am decat la parasolar ... geamurile sunt ionizate

Originally posted by sibianul View Post
                      Frumoasa, ca e neagra!
                      Faina masina, ...spor la tunareala!
                      Multumesc !

Originally posted by emylogan View Post
                      bine ai venit printre loganisti, ai grija cum cheltui banii, cu rost.....BAFTA.
                      Mersik... bafta si la tine.
                      Last edited by search_me71; 1 July 2010, 21:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

bine ai venit printre noi ! ! ! Frumoasa alegere la culoare, si chiar la motor, da eu nu sunt un fan dizelar. O sa te convingi ca ai luat o masina foarte, foarte fiabila daca stii sa o respecti nu o sa ceara decat motorina si consumabile. Respect ! ! !
                        sigpic
                        The MVP

Comment

Originally posted by senco View Post
                          frumoasa culoare...incearca sa scapi de crom...ar arata super fara el
                          NU stiu ... nu cred ca ar arata mai bine

Originally posted by B-64-MVP View Post
                          bine ai venit printre noi ! ! ! Frumoasa alegere la culoare, si chiar la motor, da eu nu sunt un fan dizelar. O sa te convingi ca ai luat o masina foarte, foarte fiabila daca stii sa o respecti nu o sa ceara decat motorina si consumabile. Respect ! ! !
                          Mersik ... dap este super motorizarea ... am 5 % consum mixt in 4700 km pe care i-am facut pana acum
                          Last edited by search_me71; 1 July 2010, 21:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

foarte frumoasa masina!noua si curata!sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.. ;)) cam pacatoasa culoarea...se vede tot pe ea,nu? dar in rest super ok
                            Keep It Real! Keep It Simple!
                            sigpic

Comment

prima negresa...super culoarea...cromu ala ar merge colantat macar cu imitatie de carbon...asa e cam ca nuca n perete numai bine si multi km fara incidente )
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google