Sa nu pui Filcor ca o sa ma tem, in rest ai din ce alege! Hai cu arcuri, frane, gume si poate jante, vezi tu ocazii.
Logan PH2 IF 91 K T A
Collapse
X
-
-
nu se agita nimeni...vezi ca diferenta la frane, suspensii si cauciucuri o simti in situatii critice...testat logan 1.4 stock cauciucuri barum, suspensie stock, frane stock contra eu cauciucuri michelin, arcuri weitec+amortizoare gaz, placute ebc greenstuff deocamdata...in curba la 70 la ora, nu 90 de grade, da un grad destul de mare.. stocku a sarit bordurile, eu am luat curba cu scartait de roti, atat si ca sa concluzionez, sa nu facem vorbe degeaba...sunt multe lucruri de design pe care poti sa le pui pe logan sau nu ( gen badboy, leduri, tuburi, tobe), da cand e vorba de siguranta, baietii au dreptate cu arcurile si franele+cauciucuri...stii ca eu am fost cel mai contra, da mi am dat seama singur de adevarsigpic
Comment
-
Tu te asteptai sa primesti numai laude si aplauze, asa e?
Sa mergi cu 110-120km/h in localitate denota ca esti teribilist, inconstient si iresponsabil... las-o mai moale cu viteza ca nu ai experienta necesara si intr-o situatie extrema nu o sa poti controla masina.
Condu prudent si nu te pune in pericol pe tine si pe ceilalti participanti la trafic.
Urmeaza sfaturile lui Cezar si ale celorlalti care te invata de bine, in rest... No Comment!sigpic
Comment
-
E, lasa, nu fiti mai catolici decat papa.
Si eu am mers cu 140 + prin oras, ba chiar si cu 200 +. Presupun ca nu sunt singurul.
Toti avem gradul nostru de deviatie.
Lasand mustrarile pt alte dati (va rog insistent), haideti sa discutam pe tema masinii, si nu persoanei.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostSi eu am mers cu 140 + prin oras, ba chiar si cu 200 +. Presupun ca nu sunt singurul.
Oricum, ai dreptate... au mai fost "cativa"... unii au nenorocit familii, altii s-au nenorocit pe ei... (si cu asta am incheiat)
Ce sa zic de masina... frumoasa culoarea.
Cand ii pui arcuri sport?
Spor la treaba si numai bine!sigpic
Comment
-
Asta am punctat si eu,dar cine sa citeasca tot continutul mesajelor?
Da, sunt un "race-er" + "teribilist",multumiti?Am zis-o si pe asta ca sa nu mai dezvoltati atat intamplarea asta.Care-i faza? Deocamdata nu fac parte din statistici,doamne fereste.Sosea libera,3 benzi pe sens,masini foarte putine,chiar deloc as putea sa zic,pietoni nema...tu mergeai cu 50...haha funny.REPET pentru ultima data pentru cei care au intarziat,in momentul intrarii in localitate aveam 110,am redus iar in drepul echipajului aveam ~75,care nu era la mare distanta de indicatorul aferent.
Calc si eu pedala,ca oricare dintre noi,dar eu consider ca o calc cand situatia imi permite.
Subscriu pe Cezar,hai sa dezbatem subiectul si nu pe mine,race-er-ul teribilist.PS:Nu m-am referit doar la adresa ta.
Iar daca tot iti sustii cauza,explica si faptul cum un racer are un consum mediu de 8l/100 in Bucuresti,care este asa de teribilist precum ai mentionat mai devreme.
ON: Arcuri sper la primavara.Mersi,si tu ai masina frumoasa.
Comment
-
Originally posted by CataLiNNN View Post...Iar daca tot iti sustii cauza...
Ce mai o fi de dezbatut vedem noi fata in fata, ca o sa imi anunt si eu prezenta la intalniri in curand.
Originally posted by CataLiNNN View Post...explica si faptul cum un racer are un consum mediu de 8l/100 in Bucuresti...
PS: sa vezi dupa ce pui arcurile sport diferenta... n-o sa mai vrei sa conduci alta masina cu arcuri stock.sigpic
Comment
-
Am asteptat ceva timp sa prind un week-end ca cel ce tocmai a trecut.
Am scos-o frumos la soare sa o prinda putin culoarea,sa mai respire si ea
Dar mai mult decat atat,a primit o spalare ca la carte + o mult asteptata ceruire pentru intrarea in iarna!
Timp de lucru: de la 11.30 pana la 16 fara 20 .
Dar a meritat!
Poze cu operatia de ceruire,nu prea am avut timp sa fac,sunt cateva disponibile in albumul Picasa .
Iata si 2 poze dupa cum arata masina inainte sa ma apuc...si da,ultima data am spalat-o acum o saptamana.Traim intr-o infecta,plina de praf.
Comment
-
De mass-media.
Pun si restul de poze...si mai multe sunt aici.Attached Files- Imagine363.jpg (750.6 KB, 777 views)
- Imagine364.jpg (698.2 KB, 730 views)
- Imagine365.jpg (577.8 KB, 689 views)
- Imagine368.jpg (695.3 KB, 669 views)
- Imagine376.jpg (300.3 KB, 646 views)
- Imagine379.jpg (387.8 KB, 238 views)
- Imagine380.jpg (347.3 KB, 236 views)
- Imagine385.jpg (873.4 KB, 276 views)
- Imagine404.jpg (160.1 KB, 227 views)
- Imagine406.jpg (254.0 KB, 137 views)
- Imagine417.jpg (168.0 KB, 141 views)
- Imagine420.jpg (224.0 KB, 161 views)
- Imagine426.jpg (164.9 KB, 175 views)
- Imagine430.jpg (172.2 KB, 136 views)
- Imagine433.jpg (94.8 KB, 97 views)
Comment
-
Pai nu mai are capace ca sa traga mai bine, eu i-am spus asta.
edit: sa pui leduri albastre, in ton cu masina).Last edited by aleXpeed; 26 October 2010, 21:46.
Comment
Comment