Logan PH2 IF 91 K T A

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da gogule dar tu cu ale tele muti borduri

Comment

• Dupa ce repari iar punctuletul ala ar fi bine sa pui o folie transparenta peste , just in case Jantele arata foarte bine si or sa schimbe mult aspectul masinii
      I changed her oil , she changed my life
      sigpic

Comment

• taie asfalt cu speedline ..si la ce drumuri avem ne trebuie forjate
        sigpic
        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• hai sus cu ele pe masina
          AdY_JmL_2015

Comment

• Multumesc pentru aprecieri.

Teaserrr,maine mai multe
            Attached Files

Comment

• Seamana cu ATS-urile, nu?
              TOtusi, nu mai bine luai unele SH, dar mai calitate mai buna, decat astea?

Comment

• Bat mai mult cu Ultraleggera.

Din cate am cautat eu sunt in regula,nu se plange lumea de ele.
                Personal sper sa ma satisfaca,nu ma duc la curse iar despre calitate o sa vorbim peste ceva timp;prea devreme acum sa ma pronunt.Tind sa cred ca sunt mai trainice decat cele de aliaj de la Dacia

Cat despre sh,merg pe acelasi principiu datorita caruia nu am la ora actuala nici masina la mana a 2a.

Comment

• Vezi ca fudulia e arta scumpa
                  Noua noua, dar cine o plateste?

Comment

• Oare?Evident ca in mare parte parintii.Ma rog,masina a fost luata de ei,macar cu jantele am avut si eu o contributie.Mai dureaza ceva pana sa fiu in stare sa imi cumpar personal o masina,cel putin in sistemul asta infect.

Comment

• ce bine arata jantele pe masina,sa le invarti cati mai multi km.

Comment

• Ii sta foarte bine cu jantele astea, chiar imi plac.

Comment

• Originally posted by CataLiNNN View Post
                          Oare?Evident ca in mare parte parintii.Ma rog,masina a fost luata de ei,macar cu jantele am avut si eu o contributie.Mai dureaza ceva pana sa fiu in stare sa imi cumpar personal o masina,cel putin in sistemul asta infect.
                          Asta incerc sa spun: parintii se chinuie multi ani ca sa poata cumpara odraslei o masina!
                          In sistemul asta infect poti face treaba, insa trebuie sa te agiti.
                          Daca vrei agitatie mai putina, Romania nu este de tine.

PS: primii bani i-am facut in sistemul de "curatatorie", la cel mai jos nivel. Daca vrei, se poate. Daca esti cu pretentii ca ai facultate si alte cele, o sa-ti iei masina la 50 de ani.

Comment

• Ce ai mai facut cu punctul acela de la aripa ?
                            Ai fost iar la ei ?
                            La mine dupa 1 an si 5 luni... Surpriza... + ca am si niste punctulete suspecte la luneta...
                            Ce le facem tata ?!
                            Attached Files

Comment

• Nu am mai facut nimic deocamdata.

Am rezolvat cu piticii care ii aveam pe creier in legatura cu bara spate,e super acum!

Trebuie sa imi fac putin timp sa merg peste ei in reprezentanta.

Imi cer scuze,nici poze nu i-am mai facut datorita vremii nefavorabile.

O sa revin cu solutionarea cat mai curand sper.

Tu ce ai facut?Ia legatura cu ei,o reprezentanta mai serioasa totusi,asteapta raspunsul lor "cauze externe" si incerca sa iei legatura mai departe cu ANPC;insa repet, problema mea a fost din fabrica.

Comment

• Nici nu stiu ce sa fac sincer...
                                M-as duce la ei, dar imi e teama ca imi face vreo reparatie de mantuiala cum ti-au facut tie de ex...
                                Apoi cu luneta , eu stiu peste ce Gigel dau si acolo ?!?!
                                Am si pe plafon vreo 3 'cratere' de la pasarele, si tare cred ca vad aceleasi raspunsuri ( cauze externe ) .
                                Si in final e si la mine o prob. Vreau sa arate perfect caroseria. Cer mult ? )

A, si punctuletul si la mine e de la inceput . A fost umflat, si acum...a pocnit .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google