ai dreptate...n avem drumuri...si sa ti pui arcuri sport si sa le tii pana iarna dupaia cand da zapada punele pe alea stock dupaia primavara iar pe cele sport...e greu...bani multi
Logan PH2 IF 91 K T A
Collapse
X
-
Originally posted by icstrem_no1 View Postai dreptate...n avem drumuri...si sa ti pui arcuri sport si sa le tii pana iarna dupaia cand da zapada punele pe alea stock dupaia primavara iar pe cele sport...e greu...bani multi9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Chestia cu dungile cup puse pe masina inainte sa pui jante si arcuri sport, e ca si cum te asezi la masa si vrei direct desertul si abia pe urma felul 1, felul2 de mancare... cred ca intelegi ce vreau sa spun!
Daca vrei sa faci ceva cu bun gust, nu te grabi cu modificarile si fa-le pe rand in ordinea in care trebuie facute.sigpic
Comment
-
Da si cum zici tu,dar cand mi se pune pata,asta e.Si daca e sa gandim normal,am jante .Dar ma gandesc sa le vopsesc alb pana la vara cand le voi schimba.Totusi sunt noi,nu au nici 2500 km.
Iar arcurile,ma doare capul deja,vor fii probabil ultimul element care il voi pune afltermarket!
Comment
-
K T A - design schimbat
Vin cu o poza...m-a cam prins noaptea cu montajul,dar nu par probleme,sunt drepte,doar cateva bule de apa,care sper sa se retraga maine pe partea stanga !!
Maine mai multe pozNe!!Attached Files
Comment
-
Se trag bulele alea de la caldura si soare oricum in timp, deci nu-ti face griji.
Comment
-
Nu,nu le-am pus singur!Am fost vreo 3
Am vazut-o,sunt prea bine puse,ce nu imi place ca la portiera de la sofer,sunt niste punctulete de bitum sarite de pe sosea care nu le-am dat jos inainte sa le pun...eh,asta se observa de la 10-20 de cm,in rest e fortza
Niste poze!Aveam camera murdara,nu mi-am dat seama,o sa revin cu un set mai tarziu putin.
Cu reply-ul asta tin sa il recomand inca o data pe Turturel,un om de nota 10+.
Comment
Comment