Hai cu arcurile.
Logan PH2 IF 91 K T A
Collapse
X
-
-
Sunt foarte bine puse, dar daca ma ascultai si dadeai bitumul ala jos era perfect. Acum sa o vedem trantita, ca doar aproape de asfalt da bine dunga alba pe masina "albastra". Spor la treaba.
P.S: Scapa de croamele alea. Uitate si tu la golan91, dsign, si altii pe culoarea ta, nu dau bine croamele pe ea. Te ajut eu cu imbracatul in autocolant numai sa scapi de eleLast edited by Mikelangelo; 21 August 2010, 16:59.Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
-
Arata bine dar de ce nu pui dungi pe capota, plafon si portbagaj ? Daca tot e urs sa fie Grizzly nu ? . Hai cu arcurile, ca la stilul asta pe care il abordezi fara o suspensie sport e cam trist macar asta sa fie . Numai bine si spor la modificari in continuare ( modificari cu gust ).Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Da, FANE_CLK , deocamdata doar lateralele.
bigdan - Mersi.
aleXpeed - Of Of !!
Mikelangelo - Mersi,mersi si pentru sprijin,chiar iau in calcul inlaturarea cromului,deocamdata cel putin pe spate.In fata va ramane asa cred ca pana la anu`,cand am de gand sa pun plasa in locul grilei.
Pretorian - Multumesc la fel.
Christnacht - Cum am spuns si intr-un mesaj anterior,vara asta incep cu ceva "light",iar Grizzly-ul va venii o data cu arcurile sport, cred. Mersi la fel!
Comment
-
Cum am promis si setul de poze.Putin cam intarziate,ce-i drept ...
Eu4yas - Mersi,stiu la ce te referi.
Cezar - Ti-am explicat pe Report cum sta treaba.Intotdeauna vor fii pareri pro si contra,in orice domeniu!
Am incercat si un "stil mai violent" cu capacele date jos,insa arata oribil,asa ca vor ramane la loc lor pana in primavara,cand sper sa o innoiesc cu niste incaltari respectabile!Attached Files- Imagine148.jpg (634.4 KB, 177 views)
- Imagine134.jpg (658.7 KB, 152 views)
- Imagine138.jpg (575.2 KB, 164 views)
- Imagine140.jpg (776.5 KB, 154 views)
- Imagine128.jpg (836.7 KB, 129 views)
- Imagine142.jpg (788.9 KB, 117 views)
- Imagine122.jpg (729.1 KB, 106 views)
- Imagine126.jpg (692.2 KB, 149 views)
- Imagine129.jpg (814.6 KB, 190 views)
- Imagine143.jpg (661.9 KB, 174 views)
Comment
-
Daca avea B-07-CTL la nr ma impacientam,avem si numele identic .Suntem siamezi.Eu o am de 1 an aproape si am facut 15 000 de km.Toti ne lauda culoarea dar e pretentioasa,frt pretentioasa.O am zgariata de imbecilii cu cheile pe partea stanga frt rau si mereu cand intru in masina ma ia capul.Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.Last edited by Sistematyk; 24 August 2010, 16:03.Satisfac blonde pe gume Turbo.
Comment
-
Sistematyk - Vezi stilo-uri corectoare de la STILO parca,dau o fuga pana in garaj si iti zic pe PM,se gasesc in Auchan si sunt vreo 10 lei.Zilele trecute am cumparat si eu unul pentru orice eventualitate(inainte nu aveau Bleu Extreme),am "pictat" putin in portbagaj si nu e nicio diferenta intre culoarea originala si culoarea pen-ului.Mersi la fel!!
Comment
-
SINTO se numeste,am fost si am facut si poza,pentru cine are nevoie.
Comment
Comment