Logan PH2 IF 91 K T A

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la o aseamenea culoare, la asa dungi ...chiar mergea o toba.

frumos, bafta !
    Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• da nu e toba colegu` , e un tips

Comment

• cat te-a costat tips-ul?
        sigpic

Comment

• corect nea Fofu... imi trebuiesc ochelari cred...
          Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• Bine ma FOF ,strica tu surpriza

ReyPTM - 60...trebuie sa negociezi.

Comment

• Ceva putere-n plus de la tips?

Arata mai bine acum, nu mai e gol spatiul de la bara, sa o lasi jos, iar iti spun.
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Pai,ti-am zis in privat cum sta treaba cu puterea

Niste poze de ieri...da,sunt nebun,mi-a venit sa spal masina pe ploaie si apoi sa plec cu ea pe drumurile patriei ca sa o fac ca si cand am fost pe front si m-as fii luptat cu tacurile
                Sa nu mai zic ca azi dimineata pe la 5:30 venind pe E60,obisnuit cu viteza am intrat intr-o localitate unde limita e de 50km/h iar eu aveam undeva 110-120 si un MCV pandea foarte frumos ambele sensuri.Cand l-am vazut am mai incetinit,undeva pe la 75,dar pot sa zic inca o data ca am avut noroc ca deja avea client
                PS: Inca nu am ceruit-o...picaturile de apa stau asa din cauza samponului foarte bun pe care il recomand si care are in compozitie si ceara.

Enjoy.
                Attached Files

Comment

• din ras o sa o dai in plans cand o sa te opreasca politia cu viteza aia.sfat prietenesc, respecta regulile de circulatie, nu fi mare race-er.

Comment

• Defineste-mi termenul de racer,ca tot e la moda.

Atata vreme cat nu am deranjat pe nimeni,nu deranjez pe nimeni si nu o sa deranjez pe nimeni chiar nu vad care e problema ta daca ma opreste politia sau nu.Am si eu limitele mele,chiar daca sunt mult mai vaste decat la unii dintre cei care vizualizeaza acest forum.

Comment

• ynp_46: ba frate,daca tu nu stii ce e ala drum european si cu ce viteza se merge pe acolo,numai comenta...mai ales la ora aia.vezi-ti de rabla ta,si pa.
                      AdriaNNN

Comment

• Originally posted by CataLiNNN View Post
                        Pai,ti-am zis in privat cum sta treaba cu puterea

am intrat intr-o localitate unde limita e de 50km/h iar eu aveam undeva 110-120
                        Slab, foarte slab...

Pai cum mai nenorocire, tu la 5 juma' de dimineata turai motoru' in asa hal? Vrei sa il strici? Trezeai lumea din somn cu tipsu' ala. D-aia mergi cu viteza, de la tips e, banuiam eu!
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Ma abtin ))))

Comment

• 110 km/h in localitate?Te durea maseaua?Alergai spre stomotolog,te iert ptr ca ai `scuza` .
                            Satisfac blonde pe gume Turbo.

Comment

• Ma grabeam sa ajung la tine scumpule,ca imi era tare dor

Comment

• Originally posted by Ady Kid View Post
                                ynp_46: ba frate,daca tu nu stii ce e ala drum european si cu ce viteza se merge pe acolo,numai comenta...mai ales la ora aia.vezi-ti de rabla ta,si pa.
                                ady tata, daca a intrat in localitate si era limita de 50, tre sa o respecti..stiu si io ca la noi sunt idioate, da asta e..decat sa ramai fara permis...si va aventurati la multe cu loganu...eu mergeam cu 60 prin oras si am facut o praf praf...nu e vorba de viteza, e vorba ca va sare unu in fata , doamne fereste copil, si la ce frane are loganu ... si s a gasit incepatoru sa comenteze...
                                catalinnn, noi ne stim mai demult pe forum, stii ca nu zic cu rautate, da e pacat sa dai banii pe amenda, macar asta
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google