Logan PH2 IF 91 K T A

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O mica aroganta de azi !

Si niste poze de sezon,abea ce am intrat in casa,sunt proaspete
    Prima este de ieri.
    Attached Files

Comment

• S-a cam pus praful pe aici.
      nimic nou ?
      sigpic

Comment

• Cumparam o lopata ca este zapada...pentru praf ii luam o matura ( de vara ).
        Baiatul este student...deci sa-l intelegem
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• Oh,scuzele mele!Nu a mai aparut nimic nou din pacate.Pregatesc ceva major pentru la vara.
          Sa vedem ce face pantelimonarul sef,aka Matheo, ca a promis niste arcuri...da,am zis bine ? )

Comment

• nu pune arcuri, nu nu nu ) hai cu modificarile ca are potential ph2-ul colorat asa..tu deja ai mai mult de jumate din tot ce am facut noi pe ph1..arcuri si niste jante si o folie si o sa arate super elegant..ca deja m am saturat de ea stoc
            sigpic

Comment

• Primul week-end calduros,primele tiganeli. Am voCSit jantele cu atentie si daruire )
              Poate ca pentru unii am dat foc la paiele care erau deja pregatite,iar pentru altii nu.
              Nu am facut doar buza si nu am facut nici toata janta ca era destul de aiurea...nu ca acum ar fii bine,dar arata mult mai oke decat negre.
              Aseara dupa ce am facut pozele am aruncat si capacele inapoi peste pentru ca parca ies prea tare in evidenta.Urmeaza o perioada in care o sa ma decid daca raman sau nu.
              Poze mai multe in Picasa .
              Attached Files

Comment

• Parca ar fi fost mai bine doar buza sau toata janta.
                sigpic
                https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• Frumoasa masina culoarea e bestiala felicitari pt ea si vad ca cu ajutorul colegilor de pe forum iti mentii o masina frumoasa fara tiganeli pe ea ca tentatia ar fi mare.

Comment

• Originally posted by dan.moraru View Post
                    Parca ar fi fost mai bine doar buza sau toata janta.
                    Dan - Deocamdata am capacele si imi place cum arata. Le-am facut asa special pentru a acoperi negrul din gaurile capacelor.Iti atasez 2 poze

CMD - Multumesc...oricum o consider tiganita cel putin pana cand o voi lasa jos.
                    Attached Files

Comment

• Originally posted by CataLiNNN View Post
                      Sa vedem ce face pantelimonarul sef,aka Matheo, ca a promis niste arcuri...da,am zis bine ? )
                      am jucat la poker agoniseala pentru HarCe ))
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• Parca nu stiai poker. Nu te mai da la fund ca nu-ti iese.

Uite ca e oferta la Racing Nick ! DDD

Comment

• nu mai au d alea la oferta, daca citesti bine..au altele mai scumpe..too late, deci h&R )
                          sigpic

Comment

• Ups
                            Nenea Matheo,ai pus-o;iar daca nu faci ce ai zis va afla tot forumul ca esti un zgarcit si ca nu iti ajuti semenii ! ))
                            Eu sunt in dificultati financiare...atelajul plange dupa jante,stii situatia,chiar tu ai spus-o...student,etc. !
                            Last edited by CataLiNNN; 15 March 2011, 01:04.

Comment

• logan in stilul retro cu table in felu asta.

i-ati doar 2 arcuri si taiele pe jumate, iesi si mai ieftin si o sa fi si mai low decat LOW
                              Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• PnF-ule problema e ca eu vreau intai jante si apoi arcuri.Iar cu jantele tind mai sus,nu KM sau MD-uri.

"Dai un ban da` stai in fata",asta e treaba !

Si tablele sunt multi mai estetice albe cu capacele peste .
                                Last edited by CataLiNNN; 15 March 2011, 22:45.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google