Intre roata si aripa ascunzi lejer o basculanta
Logan PH2 IF 91 K T A
Collapse
X
-
-
Cristi:Eu cred ca sunt becuri albastre.
Frumoasa masina,am inebunit dupa jante.Bafta in continuare .
Comment
-
Proiectoare albastre aprinse, farurile stinse, pozitii cu led albastru, dungi de cupa, jante de tabla vopsite in 2 culori, garda la sol de 4x4...Vezi ceva in neregula?
Pe mine unul m-ar atrage mult mai mult o masina stock.
De ce iti place sa o faci sorcova, nu stiu...
PS: jantele sunt mai "estetice" cu alb si capace peste? mai da-o-ncolo de treaba...
Comment
-
parerea mea ca jantele erau mai ok negre ...fara capace !
Comment
-
Originally posted by matheo66c View PostIntre roata si aripa ascunzi lejer o basculanta
Originally posted by Cristi4Speed View PostCumva xenon in proiectoare? Spor la modificari! Arata bine cu jantele de tabla vopsite
Originally posted by KoolBody View PostCristi:Eu cred ca sunt becuri albastre.
Frumoasa masina,am inebunit dupa jante.Bafta in continuare .
Originally posted by Cezar View PostProiectoare albastre aprinse, farurile stinse, pozitii cu led albastru, dungi de cupa, jante de tabla vopsite in 2 culori, garda la sol de 4x4...Vezi ceva in neregula?
Pe mine unul m-ar atrage mult mai mult o masina stock.
De ce iti place sa o faci sorcova, nu stiu...
PS: jantele sunt mai "estetice" cu alb si capace peste? mai da-o-ncolo de treaba...
Asa au iesit pozele,sunt facute cu telefonul.Uitate si la intrarea in magazin,lumina e tot albastra ...
Cat despre jante,am ales sa las capacele peste.Si sunt in 2 culori pentru ca pe mine ma interesa numai gaurile din capace.Vezi postul 189.
Cat despre grada la sol ai perfecta dreptate, deocamdata .
Comment
-
Asta chiar nu o cred,mai ales la ce cap ai tu,vai doamne !
Inaintam cu un numar frumos!Attached Files
Comment
-
-
liniutele sunt desenate cu marker-ul,iar indicatorul de "rezervor gol" i-a fost scos beculsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Nici azi de ziua mea nu am avut stare.
PS: Multumesc tuturor pentru urari ! Sunt bun de cinste !
PS2: Huaaa Mateo,RUSINEEE !
Comment
Comment