Logan PH2 IF 91 K T A

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

B-53-SDP - Or sa apara si modificarile,din vara asta sper.Ma bucur ca iti place culoarea.
    FANE_CLK - Prietene,mai rau m-a terminat el pe mine .Oricum o sa iau niste note mari!
    Eu4yas - le fel si tie.

Comment

Smechera culoarea .
      Sa mergi sanatos cu ea si sa ai grija de ea bineinteles.
      Planuri?
      sigpic
      !

Comment

Planuri sunt,cu finantele mai greu .Nu exista tuning ieftin,cum zicea si Thejock3r .Si decat sa o tiganesc,mai bine mai astept.Plus ca e noua si parca nu imi vine sa umblu la ea.
        O sa incep cu ceva light vara asta,sa vad cum si cu ce.

Comment

un milion 357 de mii 489 de kilometri fara belele, si sa o stapanesti sanatos
          PS: scoate-i in evidenta culoarea cu niste geamuri fumurii

Comment

Frumosa masina!
            Sa o conduci cu placere!
            Parerea mea sa o speli la spalatorie cu jetul si numai cu jetul fara perie,deoarece eu cred ca este o culoare pretentioasa...

BAFTA!
            sigpic

Comment

ionut.c mersi de urari,la fel si tie.Totusi,de unde numarul ala asa fix?
              katalin_89 merge si la spalatorie,numai ca imi place sa o vad curata,si dupa un mic calcul,10 lei pe saptamana sau chiar la 2 saptamani tot inseamna ceva.Am in cap sa iau o masina daia de spalat cu presiune,insa nu stiu cat de bune sunt.

Comment

frumos un lucru nou e frumos sa-l stapanesti sanatos parca acuma imi aduc aminte si eu ziua de 10 mai 2006 cand am intrat si eu in posesia golanului meu ma supara mirosul de plastic nou acuma mi-as dorii sa il mai simt in fine bafta iti urez pe viitor si cat mai multi km

Comment

frumoasa culoarea si masina sa o stapanesti sanatos si km fara incidente niste arcuri sport daca ai posibilitatea sa ii iei
                  vopsitorie preturi bune

Comment

Salut, frumoasa culoare ! Cu ce gume a venit masina? Multi km fara probleme!
                    sigpic
                    Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

superba culoare felicitari...e cea mai frumoasa de la dacia parca miros a noi pozele astea))
                      AdY_JmL_2015

Comment

BOGDANEL88 - Mersi frumos.Am avut de ales intre ceva nou sau ceva sh.Nu regret de alegerea facuta.Nimic nu se compara cu mirosul "de nou".
                        sli_waz - La ce drumuri avem nu prea ma bate gandul la arcuri.Si daca vor venii si ele,vor fii printre ultimele care le voi lua in calcul.Mersi de aprecieri.
                        Cristi4Speed - A venit incaltata cu Barum.Destul de multumit.Ma bucur ca iti place.
                        icstrem_no1 - Miros,miros

Ce vreau sa ii pun mai urgent ar fii bara stabilizatoare.Este o prostie imensa din partea celor de la Dacia sa renunte la ea si sa argumenteze ca nu influenteaza siguranta.

Comment

super masina!este exact ce vroiam sa imi cumpar...sunt mort dupa culoarea asta... e chiar tare tare!se vede pe ea..stiu de la dacia anterioara..a fost vopsita asemanator..si se pune prafu de iti vine sa te iei la bataie.dar in rest super!spor la modificari ;)
                          Keep It Real! Keep It Simple!
                          sigpic

Comment

Ma bucur ca ai putut sa o iei cu culoarea asta pana la urma, sa ai grija de ea! De inceput eu zic sa te plimbi cu ea, e masina noua si ti-e cam mila sa desfaci si sa umbli de colo-colo prin ea, sa mai treaca timpul.

Intrebare, in poza aia cu lacul in spate, erai la Sarulesti? Zona mi-este foarte cunoscuta.
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

MarianS47 praful se vede pe orice masina
                              aleXpeed nu eram la Sarulesti,eram la Pupaza,tot in Calarasi

Comment

Buna culoare... Se incepe cu suspensie, intotdeauna...
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google