Logan PH2 IF 91 K T A

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ai dreptate...n avem drumuri...si sa ti pui arcuri sport si sa le tii pana iarna dupaia cand da zapada punele pe alea stock dupaia primavara iar pe cele sport...e greu...bani multi
    AdY_JmL_2015

Comment

Nu pot sa zic ca nu arata bine trantita,dar cativa cm aproape sunt insesizabili,mai ales daca nu esti familiar cu arcurile
      Si cu drumurile noastre...

Comment

Originally posted by icstrem_no1 View Post
        ai dreptate...n avem drumuri...si sa ti pui arcuri sport si sa le tii pana iarna dupaia cand da zapada punele pe alea stock dupaia primavara iar pe cele sport...e greu...bani multi
        Si le poate schimba si el foarte usor ... Nu trebuiesc neaparat bani ... Si-s unii dintre noi care pe zapezile de iarna trecuta au mers cu rotile stock si arcurile sport ... Dsign spre exemplu mai avea si 195/50 ... Plug ... Deci eu spun ca se poate cu un pic de atentie sporita!
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

Frumoasa culoarea...ai grija de ea...
          Voua nu va suna ciudat??Dungi fara arcuri???adica Camila cu dungi...
          sigpic

Comment

GOLAN91 - Mersi.Tare faza cu camila dar la fel de cidat suna si arcuri pe drumuri de Romania.
            Nu am zis un NU categoric,am zis ca nu ma incanta foarte mult acum.

Comment

lasati ma omu n pace daca lui ii place;))
              AdY_JmL_2015

Comment

Chestia cu dungile cup puse pe masina inainte sa pui jante si arcuri sport, e ca si cum te asezi la masa si vrei direct desertul si abia pe urma felul 1, felul2 de mancare... cred ca intelegi ce vreau sa spun!
                Daca vrei sa faci ceva cu bun gust, nu te grabi cu modificarile si fa-le pe rand in ordinea in care trebuie facute.
                sigpic

Comment

Da si cum zici tu,dar cand mi se pune pata,asta e.Si daca e sa gandim normal,am jante .Dar ma gandesc sa le vopsesc alb pana la vara cand le voi schimba.Totusi sunt noi,nu au nici 2500 km.
                  Iar arcurile,ma doare capul deja,vor fii probabil ultimul element care il voi pune afltermarket!

Comment

Sa te inarmezi cu cateva cutii cu aspirina, pentru ca o sa te tot doara capul, tinand cont de faptul ca o sa ti se tot spuna acelasi lucru.
                    sigpic

Comment

K T A - design schimbat
                      Vin cu o poza...m-a cam prins noaptea cu montajul,dar nu par probleme,sunt drepte,doar cateva bule de apa,care sper sa se retraga maine pe partea stanga !!
                      Maine mai multe pozNe!!
                      Attached Files

Comment

Se trag bulele alea de la caldura si soare oricum in timp, deci nu-ti face griji.
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

arata ok la prima vedere le ai pus singur?
                          AdY_JmL_2015

Comment

Nu,nu le-am pus singur!Am fost vreo 3
                            Am vazut-o,sunt prea bine puse,ce nu imi place ca la portiera de la sofer,sunt niste punctulete de bitum sarite de pe sosea care nu le-am dat jos inainte sa le pun...eh,asta se observa de la 10-20 de cm,in rest e fortza
                            Niste poze!Aveam camera murdara,nu mi-am dat seama,o sa revin cu un set mai tarziu putin.

Cu reply-ul asta tin sa il recomand inca o data pe Turturel,un om de nota 10+.
                            Attached Files

Comment

doar laterale??
                              sigpic

Comment

Hai ca arata bine.Go to next level.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google