Cel mai mare CUP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

imi place dar te-ai stricat cu dungiile alea tentativa de logan cup daca vrei itzi fac eu dungi ;)
    STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

@ 50 RRY Nu am vrut logancup + ca astea le-am pus inainte sa fiu prin club.daca vrei sa ma ajuti zi-mi daca poti sa-mi faci si mie un fel de parasolar dar pt luneta pe care sa scrie
      "Warning!Crazy people inside!" si la ce pret.astept raspunsul tau.
      Fara Semnatura.

Comment

I-ai facut resoftare(remapare)...? i-ar sta bine cu 20cp+ sub capota

Comment

@SUPERCAR te rog sa ma crezi ca, contemplez la treaba asta de vreo 2-3 luni daca nu mai bine.am citit threadul cu Remapat sau Nu din scoarta in scoarta,unii zic ca e bine , altii ca nu.a ta stock e de 70 si acum are 90 de la soft? cati km ai cu ea de la resoftare si daca apar probleme ca la ceilalti,gen fum mult,consum crescut etc.da-ti si tu o parere.
          Fara Semnatura.

Comment

salll...o intrebarea am s eo ... a fost greu sa pui folie de carbon in ceasurile de bord ?
            sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

@felye greu nu e , trebuie sa ai unelte si un pic de indemanare.
              Fara Semnatura.

Comment

frumoasa masina! spor la modificat si daca ai nevoie de ajutor ne vedem la polivalenta
                fara semnatura

Comment

pana iti raspunde supercar iti zic eu parerea mea...eu am facut resoftare la 12.000km si acum am 48.000 si pot sa zic ca merge super masina.as face-o si a 2-a oara cu ochii inchisi,se schimba total problema in depasiri,la urcare sau ce mai..peste tot..merita facuta resoftare mai ales ca s-a mai ieftinit problema
                  http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

Originally posted by Carmeloa View Post
                    @SUPERCAR te rog sa ma crezi ca, contemplez la treaba asta de vreo 2-3 luni daca nu mai bine.am citit threadul cu Remapat sau Nu din scoarta in scoarta,unii zic ca e bine , altii ca nu.a ta stock e de 70 si acum are 90 de la soft? cati km ai cu ea de la resoftare si daca apar probleme ca la ceilalti,gen fum mult,consum crescut etc.da-ti si tu o parere.
                    A mea e de 70cp si am resoftarea facuta pe la 17000km iar in prezent am 61000km si pana acum nu am absolut nimic la motor,merge super bine(0-100km/h cu 2 sec mai repede, masina se misca mult mai bine,mai sigura in depasiri).
                    Consumul ramane exact la fel,daca iti pastrezi stilul de condus.
                    In rest ce sa zic,merita din plin...eu cand am facut am platit 225 euro iar acum cu 300 ron ai scapat.
                    Daca e sa faci modificarea sa fie la cei de la dimsport...detalii aici www.dimsport.ro si cauta un dealer din orasul tau.

Comment

Ms pt sfaturi.Ca urmator update la masina cred ca asta voi face.
                      Fara Semnatura.

Comment

Frumoasa..
                        Multi km fara probleme!
                        Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

@Capucino :> ms.si tie la fel.

Gata....oficial sunt bun de dus la circa 9.Atentie ! ! !Warning
                          Attached Files
                          Last edited by Carmelo; 4 September 2010, 21:34.
                          Fara Semnatura.

Comment

Mai pun si eu cateva poze cu masina si cateva update-uri:
                            -am montat a 2-a plafoniera
                            -am izolat usile.se simte f bine.adica acum de cand au scazut temperaturile am mers cu caldura numai la nivel intermediar adica nici pe cald nici pe rece.

Next : incalzire in scaunele fata...Am nevoie de ajutor , cine vinde cine monteaza si la ce preturi ?

Si una din poze este impreuna cu a vecinului,frumos exemplar,unii dintre voi poate il cunoasteti de la 4ciuningdaiz.
                            Attached Files
                            Fara Semnatura.

Comment

dadea mai bine cu o plafoiera cu un singur bec pe spate..lumina toata...
                              Bafta
                              sigpic

Comment

Frumoasa masina.

Iar mertul ala...cred ca mai frum e asta :P
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google