Cel mai mare CUP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@Bleizer banda luminoasa din spate trebuia trecuta la sectiunea dotari de care s-a ales prafu...pt ca destepti aia cand mi-au montat folia pe spate s-au gandit sa spele si integratul ala mic de alimentare la benzile alea si a iesit fum din ele.
    Fara Semnatura.

Comment

Sapt asta masina mea a implinit 45mii,revizia am facut-o pe la 43mii,iar cu ocazia asta a primit o lovitura in bara fata pe partea stanga si neoane la picioare
      Attached Files
      Fara Semnatura.

Comment

frumos... bafta in continuare...
        sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

Am mai surubarit si eu ceva sapt astea la masina.
          In primul rand ca am indreptat dungile(o sa revin cu poze)
          Am montat 2 benzi cu leduri in portbagaj,iar pentru a le prezenta si pe cele de sub bord imi trebuie un aparat foto bun , cu tel ies naspa pozele.

Urmeaza leduri la schimbator si un difuzor pe bara spate(are cineva de vanzare?ca eu nu gasesc)
          Attached Files
          Fara Semnatura.

Comment

Gata si poze cu dungile drepte si cateva de la polivalenta.Multumesc pt poze lui nenea Joker.
            Attached Files
            Fara Semnatura.

Comment

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos,spor in continuare

Comment

misto...dar parerea mea e ca ar arata mai ok fara aparatorile de noroi
                AdY_JmL_2015

Comment

@icstrem_no1: poate ca arata mai bine fara aparatori dar mai trebuie sa mai tinem si la masina.
                  Fara Semnatura.

Comment

Frumoasa masina.dar dungile alea dute la un centru de colantari sa le faca ei sa nu mai fie taiate si inguste(strica tot aspectul masinii dungile puse asa aiurea).

Comment

@_cox_ asa cum scrie in postul #35 am indreptat dungile.se pot observa si in poze.
                      Fara Semnatura.

Comment

Da si eu ma refeream sa nu mai fie taiata cea de pe capota si sa fie exact ca cea originala.

Comment

Asa am vrut eu sa fie.nu am vrut sa fie cea originala.este diferenta intre dungile specifice logan club,logan cup si ce am eu pe masina.
                          Fara Semnatura.

Comment

masina e k,dar crezi ca o sa tina vopseaua aia pe jante?bafta

Comment

Culoarea jantelor e perfecta.Sa o stapanesti sanatos.
                              Satisfac blonde pe gume Turbo.

Comment

@ adiE se mentine vopseaua , daca este data cum trebuie,singurul loc unde se cojeste este pe capacele alea de acopera prezoanele pt ca alea sunt din plastic.momentan sunt 6luni de cand sunt vopsite si nu s-a cojit vopseaua.
                                @Sistematyk.ms
                                Fara Semnatura.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google