Cel mai mare CUP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Poi nu stiu , asa mi-a zis pozaciu ca ar iesi o poza misto cu jantele.De ce?
    Fara Semnatura.

Comment

marfa pozele cristinele ;)
      sa fi sanatos si sa ai grija de el k e frumoasa foc
      sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

Super pozele facute sus in Banciu ;)....Cristi ne vedem si la intalnirea LoganClub Turnu Magurele dar si la pescuit...asteptam sa vedem daca printre membri mai sunt pescari...sau pescarusi;))
        CARPE DIEM!

Comment

sper sa fie gata masina si o sa fi prezent la intalnire sambata asta:P

Comment

Si eu sper sa fie gata si sa ne vedem cu bine sambata asta
            CARPE DIEM!

Comment

frumoasa masina.punei stikerele acelea si pe usi modelul cum il ai pe plafos si capota ca va fi mai bestiala.dar e bestiala si asa.

Comment

Ms baieti pt urari , iar pozele au iesit frumoase din cauza pozaciului, el mi-a zis ce si cum e bine.Masina sper sa fie gata pana vineri.Cei de la service asa mi-au zis ca pana vineri e gata, dar oricum nu pot veni la tr pt ca ma duc la pitesti la liniutze(asta daca nu se amana ca si la ploiesti).
                Fara Semnatura.

Comment

Aha...deci sambata nu te avem prezent... fugi la liniute...ca la Tr nu prea se baga lumea..sper sa ti fie gata tractorasu`
                  CARPE DIEM!

Comment

Stai fara grija ca ma duc decat ca spectator.Ca participant tot in TR ne auzim.
                    Fara Semnatura.

Comment

Ok...sa ne aduci ceva poze si vreun filmulet de acolo de la liniute;)...si sa ne revedem cu bine la TR.
                      CARPE DIEM!

Comment

te asteptam la tr ...campionule !

Comment

Cum sambata asta esti plecat...te asteptam saptamana viitoare!!! Bafta si ai grija de tine si tractorash ca nu i sta bine la service ci pe sosea
                          CARPE DIEM!

Comment

...

ia uite nea cristi ;)!!
                            iti place ?:>
                            Attached Files

Comment

is back

Ms dany si felye.Masina a iesit azi din service si e gata de intrat pe sosea.A iesit bine si sunt multumit de calitatea lucrarii.(sunt uimit si de cat de repede a decurs treaba)

Cateva cadre cu noua vopsea in locurile unde era zgariata si cu farurile.Ca update, am pus acele protectii dintre aripa si far.
                              Attached Files
                              Fara Semnatura.

Comment

Da Cristi a iesit super ma bucur ca ai reintrat in posesia tractorasului! Sa ne vedem si sa ne auzim sanatosi! Bafta
                                CARPE DIEM!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google