Cel mai mare CUP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E deeeeee curseeeee.........deci aseara ma uitam la mine si imi venea sa rad cat de penibil sunt , ma jucam cu dracia asta de zici ca am avut cea mai nefericita copilarie si nu am avut jucarii...
    Masina e noua ,nu necesita polish cand o sa dau pe adevaratul ride o sa dau si pe asta.
    Bre felye matale nu ai inteles ca eu pe masina nu am vrut si nu am dungi LoganCup :p

@cata te provoc la o liniutza, numai ca a ta e offroad
    Fara Semnatura.

Comment

• Misto masinuta de curse! Chiar daca in copilarie am avut jucarii,si acum ne am mai juca cu de astea.Imi plac jantele de la ea;)...cat despre dungi...no comment.
      CARPE DIEM!

Comment

• Au venit si cateva updaturi in ultima saptamana.
        -triple spate din negre au devenit rosii + becul acela cu lupa
        -leduri cu 9 SMD la pozitii
        -schimbat culoare ceasuri bord
        -schimbat leduri picioare + montat leduri in spate sub banchete(toate verzi)
        -montat leduri in spate la ceata
        -modul cu 6 smd la numar(spate)
        -remontat subwofer + vopsit suportul antifurt homemade
        -schimbat culoare ceasuri bord

+ poze
        Attached Files
        Last edited by Carmelo; 14 February 2011, 20:43.
        Fara Semnatura.

Comment

• Au iesit super ceasurile.Plus toate celalalte leduri atasate vazut..placut.Triplele spate intr-adevar dau mai bine rosu decat negru.Bravo nenea Carmelo !
          CARPE DIEM!

Comment

• Mi se pare ca arata mai bine triplele rosii decat negre
            Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• a iesit bine nenea...ai mai... vrun fir ceva cumva
              stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• arata mult mai bine stopurile rosu complet da foarte bine pe culoarea ta

Comment

• In general dau bine triplele rosii.....mai ales pe culori inchise.Tot sapt trecuta am facut aceeasi schimbare si la un ph2 aceeasi culoare dar nu arata la fel de bine , pt ca la ph2 sticla e mai clara decat la ph1 , mai ales la semnalizare unde este transparenta.

@Sandu. nenea nu rade, am fost cuminte de data asta, m-am invatat minte.sper sa nu mai am bube , si sa nu mai apelez la tine pt cazuri ca alea de atunci.

si o poza mai clara cu stopurile.
                  Attached Files
                  Fara Semnatura.

Comment

• hai ma cristi ca arata mult mai bine cu stopurile rosii ;)
                    bafta la tunarit in continuare
                    sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Arata mai bine cu stopurile rosii decat cu cele negre,parerea mea
                      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Aveti dreptate, arata mai bine rosii decat negre.

Azi mai vin cu inca un update la masina.Un condensator de 1,2 Farazi.
                        Momentan nu este montat pe masina.Urmeaza sapt asta.
                        Attached Files
                        Fara Semnatura.

Comment

• Super tare Carmelo acel condensator,asteptam sa-l vedem ce stie sa faca pus pe GHT-u.Ne vedem Sambata la party organizat de tine!
                          CARPE DIEM!

Comment

• bv carmelo pentru condensator un plus de protectie pentru bateria ta cati cai ti-a dat? parerea mea sa faci stopurile negre ar arata belea mare :d vezi ca le-am facut eu negre la logan, uita-te sa iti faci o parere
                            Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• Daca le face inapoi in culoarea negru-mortuar, va scadea moralul masinii, se va simti ca la morga si o sa traga mai prost cu cativa microni). Lasale rosii Carmelooo!

Alexe, tu le aveai albastre ultima oara.
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by pirvu_alex View Post
                                bv carmelo pentru condensator un plus de protectie pentru bateria ta cati cai ti-a dat? parerea mea sa faci stopurile negre ar arata belea mare :d vezi ca le-am facut eu negre la logan, uita-te sa iti faci o parere
                                Au fost negre Alex .... uite o poza mai veche.mi-a dat un plus de safe pt baterie si un plus de greutate pt masina - 0cai

Originally posted by aleXpeed View Post
                                Daca le face inapoi in culoarea negru-mortuar, va scadea moralul masinii, se va simti ca la morga si o sa traga mai prost cu cativa microni). Lasale rosii Carmelooo!

Alexe, tu le aveai albastre ultima oara.
                                Negru-mortuar De alea negre ma plictisisem , nici vizibilitatea nu era buna.Astea sunt american stail.
                                Poze cu condensatorul urcat pe masina.
                                Attached Files
                                Fara Semnatura.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google