clar arata mai bine cu stopurile rosii.
Cel mai mare CUP
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
poze
Surprize surprize Iata 3 poze de la mine pentru tine Carmelo...sa schimbi numele si la thread..nu mai este prestige 86GHT...ci prestige 999CUP!CARPE DIEM!
Comment
-
Originally posted by DSL View PostDa bine cu lampile rosii!
Originally posted by dany_uhp View PostSurprize surprize Iata 3 poze de la mine pentru tine Carmelo...sa schimbi numele si la thread..nu mai este prestige 86GHT...ci prestige 999CUP!
Oficial masina a trecut pe numele meu, chiar daca leasingu l-am terminat in ianuarie.
Ms de poze Dany.
Originally posted by CataFOF View Posthai frate si tu ti`ai pus cup
fa bine si da jos dungile alea , ori le pui cum trebuie.
O sa fac si dungile alea frumos sau nu mai pun deloc.
Originally posted by pirvu_alex View Postba ce nebun )) bravo ma
Nu stiu cui trebuie sa platesc drepturi de autor pt numarul asta.lui dsign lui alexspeed.cert este ca sunt cel mai mare CUP 999
P.S. Restul de upgrade-uri o sa le postez zilele astea ca momentan nu am poze.Fara Semnatura.
Comment
-
Te punk-uiesc,iti pun pe numar B 999 CUP_E
Ai scapad de o grija,e a ta acum .sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Nea mateo , sa stai linitit baiatu'.Am scapat
Cateva poze , un pic de nuanta in lampa din portbagaj si 2 becuri SMD cu 5leduri in plafoniera.Urmeaza si partea din mijloc care va fi tot VERDE.Fara Semnatura.
Comment
-
ce imi mai place culoarea asta jante / suspensie pe cand ?si un difuzor in spate, ca am vazut ca s-a lasat bara aia langa toba aiurea ( ca si la mine ) bafta.." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
esti mai verde de acum ) esti mai nepoluant si mai economic )Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
Comment