Azi am facut rost de mai mult timp si asa mi-am pus masina la My Ride.
Loganul "meu" este inca al leasingului, si inca il mai platesc.Mi-a fost incredintat in 19Mai2008,Prestige,ph1 , 1,5dci 85cp,albastru mineral.
Dotari stock (fata de alte modele)
-air-baguri sofer+dreapta+scaune
-geamuri el spate
Dotari ce tin de confort
-presuri de Logan
-cotiera de-aia naspa din vitan,argintie,care cred ca o schimb cat de curand
-plafoniera de megane 2
-tava portbagaj de Logan
Dotari ce tin de "ciumegeala" pana in prezent:
-geamuri fumurii luneta + spate
-subwoofer Blaunkput 250w + amplificator jaguar 600w+protectie anitifurt
-boxe fata pioneer
-mp3player Sony xplod
-neoane interioare,
-toba sport inox CARUB montata la Stelco
-dungi pe masina puse de mine f f f f stramb,se vor schimba
-sticare specifice LCB
-triple vopsite
-senzori de parcare
-aparatori de noroi
-jantele stock de prestige vopsite in alb
-tamburi , etrieri vopsiti in rosu
-folie de carbon in bord tot de mine pusa,deci nu ma laud cu ea cat de bine este pusa.
-filtru polen,montat de CGK
-stickerul de pe luneta care acum nu mai este
-embleme DACIA colantate
Dotari de care s-a ales prafu:
-un subwofer sony XLOPD,cititi bine inainte sa cumparati ceva,nu faceti ca mine,deci XLOPD,nu XPLOD de 200w cica,pe care am dat 2,5mil,si a rezistat doar 2luni,si ars l-am dat cu 1,5mil.
-dupa ce mi-a fost violata masina in spatele blocului,am mai pierdut un mp3player Sony XPLOD,un detector de radar Cobra + un GPS Altina.
-un carenaj stanga fata,rupt+pierdut aparatoare de noroi dupa ce am luat o groapa in care puteam sa fac baie,sau sa prind peste.
In rest masina este lovita la fiecare colt,de destepti care nu stiu sa iasa din parcari si etc(si me lene sa o fac,atat timp cat e a"mea"),actual are 43mii km fara nici o problema , fara nici un gram de ulei mancat,fara injectoare cu probleme,cu reviziile si ITP la zii.
Pe principiul ca "masina nu mai e stock,si lumea se uita dupa ea,si mai si consuma putin" aceasta este My Ride-ul meu.
Loganul "meu" este inca al leasingului, si inca il mai platesc.Mi-a fost incredintat in 19Mai2008,Prestige,ph1 , 1,5dci 85cp,albastru mineral.
Dotari stock (fata de alte modele)
-air-baguri sofer+dreapta+scaune
-geamuri el spate
Dotari ce tin de confort
-presuri de Logan
-cotiera de-aia naspa din vitan,argintie,care cred ca o schimb cat de curand
-plafoniera de megane 2
-tava portbagaj de Logan
Dotari ce tin de "ciumegeala" pana in prezent:
-geamuri fumurii luneta + spate
-subwoofer Blaunkput 250w + amplificator jaguar 600w+protectie anitifurt
-boxe fata pioneer
-mp3player Sony xplod
-neoane interioare,
-toba sport inox CARUB montata la Stelco
-dungi pe masina puse de mine f f f f stramb,se vor schimba
-sticare specifice LCB
-triple vopsite
-senzori de parcare
-aparatori de noroi
-jantele stock de prestige vopsite in alb
-tamburi , etrieri vopsiti in rosu
-folie de carbon in bord tot de mine pusa,deci nu ma laud cu ea cat de bine este pusa.
-filtru polen,montat de CGK
-stickerul de pe luneta care acum nu mai este
-embleme DACIA colantate
Dotari de care s-a ales prafu:
-un subwofer sony XLOPD,cititi bine inainte sa cumparati ceva,nu faceti ca mine,deci XLOPD,nu XPLOD de 200w cica,pe care am dat 2,5mil,si a rezistat doar 2luni,si ars l-am dat cu 1,5mil.
-dupa ce mi-a fost violata masina in spatele blocului,am mai pierdut un mp3player Sony XPLOD,un detector de radar Cobra + un GPS Altina.
-un carenaj stanga fata,rupt+pierdut aparatoare de noroi dupa ce am luat o groapa in care puteam sa fac baie,sau sa prind peste.
In rest masina este lovita la fiecare colt,de destepti care nu stiu sa iasa din parcari si etc(si me lene sa o fac,atat timp cat e a"mea"),actual are 43mii km fara nici o problema , fara nici un gram de ulei mancat,fara injectoare cu probleme,cu reviziile si ITP la zii.
Pe principiul ca "masina nu mai e stock,si lumea se uita dupa ea,si mai si consuma putin" aceasta este My Ride-ul meu.
Comment