@Bleizer banda luminoasa din spate trebuia trecuta la sectiunea dotari de care s-a ales prafu...pt ca destepti aia cand mi-au montat folia pe spate s-au gandit sa spele si integratul ala mic de alimentare la benzile alea si a iesit fum din ele.
Cel mai mare CUP
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sapt asta masina mea a implinit 45mii,revizia am facut-o pe la 43mii,iar cu ocazia asta a primit o lovitura in bara fata pe partea stanga si neoane la picioareAttached FilesFara Semnatura.
Comment
-
Am mai surubarit si eu ceva sapt astea la masina.
In primul rand ca am indreptat dungile(o sa revin cu poze)
Am montat 2 benzi cu leduri in portbagaj,iar pentru a le prezenta si pe cele de sub bord imi trebuie un aparat foto bun , cu tel ies naspa pozele.
Urmeaza leduri la schimbator si un difuzor pe bara spate(are cineva de vanzare?ca eu nu gasesc)Fara Semnatura.
Comment
-
Gata si poze cu dungile drepte si cateva de la polivalenta.Multumesc pt poze lui nenea Joker.Fara Semnatura.
Comment
-
@ adiE se mentine vopseaua , daca este data cum trebuie,singurul loc unde se cojeste este pe capacele alea de acopera prezoanele pt ca alea sunt din plastic.momentan sunt 6luni de cand sunt vopsite si nu s-a cojit vopseaua.
@Sistematyk.msFara Semnatura.
Comment
Comment