Tractorasul DCI (Masina Timpului)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• auzi uite o idee pt eleron
    logan9.jpg
    https://lh3.googleusercontent.com/-R...2520rosuuu.jpg

Comment

• da nu inteleg rostul eleronului....e vreo masina sport Loganu si singuru lucru care ii lipseste este eleronul?.....dupa ce are ditamai posterioru il mai amplificati cu un "uscator de rufe".... .......fiecare cu gusturile lui

Comment

• De apreciat ca e facuta de mana ta, dar rezultatul final lasa de dorit. Dupa mine arata mai prost decat un logan stoc spalat si imparfumat.

Comment

• toate parerile sunt bine venite...dar mie imi place(e adevarat ca parca e un tank)dar ce mai conteaza cand e a ta

Originally posted by Dany_DNY View Post
          pacat de prestige-ul asta ... ai stricat-o cu eleronul ala si bara aceea masiva din spate !
          nu e prestige,e partner
          Last edited by uratzelul; 6 July 2011, 15:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• un set de praguri
            pozele vorbesc....as mai dori sa-mi pun doua arcuri spoer pe fata.Daca cineva poate sa-mi modifice una dintre poze(sa coboare doar fata) ,sa-mi afc o idee
            Attached Files

Comment

• va arata super urat..plus ca se va mai ridica pe spate, aici nu prea e real, pentru ca s-a lasat si pe spate un pic..ti-am facut sa fie lasata toata , ar arata super..dar decizia ta
              Attached Files
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• pai la bara spate am 17 cm ,dinstanta de la sol la bara,daca mai pun si pe spate ramane 12 cm,mai pun 3 persoane in masina si sa zicem ca mai prind o goapa.....ce fac?

Comment

• dar daca pui suspensie sport e mai rigida si nu se lasa cat cea stoc ;)
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Ceva asemanator dar parca nu este la fel de masiv.
                    Attached Files
                    Last edited by crull; 22 August 2011, 23:34.

Comment

• Originally posted by crull View Post
                      Ceva asemanator dar parca nu este la fel de masiv.
                      asta datorita difuzorului,mai am de gadn sa modific ceva la el dar pe viitor

Comment

• Mai atasez si eu ceva poze ca sa cam pus praful pe aici
                        Unele sunt de la intalnirea regionala ,restul in drum spre....si la barlad
                        Attached Files

Comment

• tot asa cocotzata o lasi ?

Comment

• Sal ,masina e frumoasa , doar eleronul ala daca ar mai jos ,lipit de masina ar si mai si .....dar cel mai important este sa-ti placa tie si termina-i evacuarea ca o sa dea mai bine, bft in continuare in proiecte.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google