ce ... ar putea sa ne placa?pragurile cu nituri?fustele alea urate?abtipildurile?habar n am...mie unu imi place gagica de pe bara spate)
Ct 08 nyl
Collapse
X
-
ieri i-am scos cromul , urmeaza sa dau comanda de niste jante aliaj, va cer parerea daca acestea sunt bune pentru logan: http://www.autoaccesorii.ro/wheels_details.php?id=1563sigpic
Comment
-
Masina trebuie sa-ti placa tie in primul rand , frumoase jantele da bine negru cu albu masinei tale ,spor la modificari
Comment
-
jos stikerele,spoilerele tot ce ai pus pe ea.....baga folie,jante,suspensie...si vopseste bandourile,manerele si tot ce m-ai ai negru pe ea.....si motivu pentru care ai pus numarul intr-o parte???sunt curios.....spor la "tunareala"....Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic
Comment
-
motiv greu de crezut pentru altii, dar trist, dupa ce am montat bara noua, dupa 2 zile am gasit-o lovita in parcare, urma loviturii este de la un berbec de suv ceva, ca semnul a fost fix si crapatura exacta. pana voi lua alta bara sta si asa, deja am facut un mic efort s aiau bara asta, nu stau bine la capitolul bani.
Asa ca pana iau alta bara noua iar, nu anula sta, sta bine cu NR intr-o parte)sigpic
Comment
Comment